Părerea lui Brad Pitt despre alegerile fiicei sale, Shiloh. Fata a împlinit recent 14 ani (FOTO)

Părerea lui Brad Pitt despre alegerile fiicei sale, Shiloh. Fata a împlinit recent 14 ani (FOTO)

Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a împlinit 14 ani pe 27 mai. Aniversarea a fost un motiv de sărbătoare mai ales pentru celebrul actor. Din nefericire, divorțul l-a împiedicat pe tată să mai petreacă la fel de mult timp ca înainte cu fiica sa, dar relația specială dintre cei doi nu poate fi destrămată așa ușor. Brad Pitt este mândru de Shiloh și de ceea ce va deveni pe viitor.

Brad Pitt este mândru de fiica sa, Shiloh

Shiloh Jolie-Pitt are doi părinți iubitori, iar ziua ei de naștere a fost un motiv de sărbătoare pentru întreaga familie.

„Shiloh este apropiată de ambii părinți. Toți copiii așteptau cu nerăbdare ziua ei de naștere și o vor sărbători cu un tort”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Entertainment Tonight.

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, este foarte mândru de fiica sa.

„Brad este foarte mândru de Shiloh și de ceea ce devine. Iubește la ea faptul că e mereu sinceră și că este foarte bună cu frații și surorile sale”, a mai precizat sursa.

Brad Pitt își iubește mult copiii și le povestește prietenilor săi că a învățat extrem de multe lucruri despre viață datorită lor.

„Copiii lui Brad sunt cei mai importanți pentru el. Acesta le-a povestit prietenilor că a învățat atât de multe lucruri despre viață datorită copiilor săi. El și Angie se înțeleg mult mai bine de când au aplicat regulile de custodie”, a mai adăugat sursa.

Shiloh Jolie-Pitt își dorește să devină băiat

Shiloh seamănă izbitor de mult cu tatăl său, motiv pentru care este mereu în atenția presei fie că-i place, fie că nu. Un alt motiv pentru care este atât de vizibilă în spațiul public este reprezant de dorința acesteia de a deveni băiat.

Brad Pitt și Angelin Jolie au discutat despre această dorință a fiicei lor, iar actrița a ales să o susțină pe Shiloh.

Brad Pitt a mărturisit într-o emisiune tv că Shiloh a manifestat dorința de a fi strigată John sau Peter încă de când avea doi ani.

„Vrea să se numească John sau Peter. Îi place Peter Pan. Deci o strigăm John. ‘Shi, vrei…’ ‘John. Mă cheamă John`. Si apoi spun , `John vrei suc de portocale?`”, a povestit Brad Pitt.

Angelina Jolie și-a lăsat fiica să facă propriile alegeri.

„Vrea să fie băiat. Când a spus prima dată asta, am lăsat-o să-și tundă părul și să-și aleagă vestimentația”, a spus Angelina Jolie într-un interviu.

„Cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt o mamă care să își forțeze copilul să facă ce nu își dorește. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui să fie lăsați să se exprime, fără să fie judecăți, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizare. Îi place foarte mult să poarte treninguri și costume. Vrea să fie băiat. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel ca frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, a declarat actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe