Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Părinţii Mădălinei Manole, reclamaţi la poliţie de Petru Mircea după ce au încercat să-şi vadă nepotul

Părinţii Mădălinei Manole, reclamaţi la poliţie de Petru Mircea după ce au încercat să-şi vadă nepotul

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a primit joi dimineaţă vizita socrilor săi, care au venit să-şi viziteze nepotul după ce au câştigat acest drept în instanţă. În loc să îi poftească înauntru, el a suant la 112 unde a raportat că „persoane suspecte încearcă să intre cu forţa în casă”.

Pentru Mircea susţine că socrii său au încercat să forţeze uşa pentru a intra în locuinţa sa din Otopeni, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada, citată de Mediafax.

Părinţii Mădălinei Manole au mers, joi dimineaţă, la Otopeni, pentru a-şi vizita nepotul , drept pe care îl câştigaseră în instanţă pe 4 martie, magistraţii luând decizia ca fiul Mădălinei Manole şi al lui Petru Mircea poate locui cu ei, un weekend pe lună şi patru săptămâni în vacanţe, în casa de la Ploieşti.

Sentinţa magistraţilor nu este definitivă, ea fiind atacată cu recurs de Petru Mircea, recurs care se va judeca pe 8 septembrie.

Petru Mircea i-a reclamat la poliţie pe părinţii Mădălinei Manole


Citeşte mai multe despre:   parinti,   politie,   112,   nepot