Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri”

Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri”

Un articol de: Catinca Giosanu - 16 Sep 2020, 17:28
Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri” Monden

Paris Hilton, faimoasa moștenitoare a imperiului Hilton, a fost victima abuzului psihic și fizic. Starleta americană a povestit cum a fost batjocorită și bătută în cadrul școlii care era menită să o trateze, după ce părinții ei au luat decizia de a o înscrie, de teamă că fiica lor petrecea prea mult timp în cluburile de noapte.

 

 

Paris Hilton dezvăluie că a fost abuzată la un internat

 

 

Noi dezvăluiri șocante au ieșit la iveală din viața lui Paris Hilton. Vedeta a lansat de curând un documentar în cadrul căruia a povestit detaliat despre părțile mai puțin „glam” din viața ei, despre cum experiența trăită în cadrul Școlii Provo Canyon a traumatizat-o și o urmărește și în ziua de astăzi.

Unul dintre episoadele care au marcat-o cel mai mult a avut loc în urmă cu 20 de ani, atunci când părinții au trimis-o la Școala Provo Canyon, un centru privat de tratament pentru tinerii cu probleme.

Potrivit jurnaliștilor de la Los Angeles Times, părinții lui Paris Hilton au luat această decizie de teamă că fiica lor petrecea prea mult timp în cluburile de noapte.

 Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)

 

Paris Hilton a fost abuzată la școala menită să o trateze

 

 

Paris Hilton a vorbit fără perdea despre episoadele în care a fost agresată fizic și verbal de cadrele didactice din interiorul instituției de învățământ. Alături de ea, în momentul confesiunii, s-au aflat trei femei. De menționat este că cele toate cele trei femei sunt foste eleve la Provo Canyon. Paris Hilton se apropiase foarte mult de acestea în acea perioadă.

Timp de multă vreme, Hilton nu vorbit cu nimeni despre experiența trăită la Provo Canyon. Asta s-a schimbat în timpul filmărilor pentru documentar, în momentul în care a mărturisit că a fost agresată atât fizic, cât și verbal în timpul liceului.

Starleta a invitat trei femei la ea acasă, toate foste eleve la Provo Canyon de care ea s-a apropiat foarte mult.

„Sunt traumatizate ca mine și și-au ascuns povestea și nu au vorbit despre ea. Reunirea cu ele este aproape terapeutică. Nu voi vedea niciun psiholog, dar simt că discuțiile cu ele valorează cât un milion de ședințe de terapie”, a afirmat Paris Hilton, care a mărturisit că încă are coșmaruri din cauza experienței traumatizante pe care a îndurat-o în cadrul școlii Provo Canyon.

Documentarul „This Is Paris” în cadrul căruia Paris Hilton a relatat cum a fost abuzată a fost lansat luni și este disponibil, gratuit, pe Youtube.

Citeşte mai multe despre:   Paris Hilton