Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Fiica lui Michael Jackson a decis să pună punct relației după doi ani de zile

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Fiica lui Michael Jackson a decis să pună punct relației după doi ani de zile

Un articol de: Roxana Mirea - 05 Aug 2020, 16:44
Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Fiica lui Michael Jackson a decis să pună punct relației după doi ani de zile sursa Foto: consequenceofsound.net Monden

Vestea că Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit i-a uimit pe fanii fiicei regretatului Michael Jackson. Cei doi păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la un moment dat, Paris a mărturisit că iubitul ei a ajutat-o să treacă peste momentele grele din viața ei. Ba chiar spusese că nu își poate vedea viața fără el.

 

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit

 

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după doi ani de relație. Surse apropiate fiicei lui Michael Jackson au declarat pentru TMZ că aceasta a decis că este timpul să fie singură. Despărțirea, potrivit surselor, a fost amiabilă. De asemenea, acestea susțin că relația și-a urmat cursul firesc, iar destrămarea a fost ceva ce trebuia să se întâmple.

Poate timpul liber mult prea limitat a făcut-o pe Paris Jackson să ia această decizie? Sursele au mai povestit că artista se dedică foarte mult muzicii sale. Ba chiar mergle la studio în fiecare zi.

Ciudat este că în ultimul videoclip din seria numită Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn, fiica regelui muzicii pop declara că nu poate să își imagineze viața fără Gabriel Glenn.

„Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a declarat aceasta.

De asemenea, Paris Jackson a mai mărturisit că nu poate crește profesional fără ajutorul lui Gabriel Glenn, că nu poate deveni o artistă și o persoană mai bună fără sprijinul lui.

„Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe”, a adăugat Paris Jackson.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

 

Între Paris Jackson și Gabriel Glenn a fost dragoste la prima vedere

 

Paris-Michael Katherine Jackson este un model american, actriță și muzician. Este al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și Debbie Rowe.

Între Paris și Glenn a fost dragostel la prima vedere. Fiica megastarului și iubitul ei - sau mai bine zis fostul ei iubit - s-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani.

„Într-o săptămână eram în duba lui”, își amintește faimoasa actriță.

„Mi-a spus știi... când te vei sătura de mine, spune-mi doar să plec și o să plec, fără sentimente grele”, a mărturisit cu greu Glenn.

„Astfel am hotărât să-i spun că nu vreau să plece niciodată. Nu voiam să plece nicăieri. Am vrut să petrec în fiecare zi cu ea și în fiecare seară cu ea și, da, cam așa s-a și  întâmplat.”, a adăugat el.

Paris Jackson s-a născut direct în lumina reflectoarelor. Astfel, artista și-a dorit încă de la o vârstă fragedăsă urmeze pașii tatălui ei.

„Nu am vrut să las pe nimeni să intre în lumea mea pentru că nu am avut de ales. Nu eram pregătită. Acum simt că pot”, a declarat Paris.

Citeşte mai multe despre:   Paris Jackson