Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Viralul finalului de an: Viorica Dăncilă, parodiată MAGISTRAL de Nuami Dinescu (VIDEO)

Viralul finalului de an: Viorica Dăncilă, parodiată MAGISTRAL de Nuami Dinescu (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Dec 2018, 18:10
Viralul finalului de an: Viorica Dăncilă, parodiată MAGISTRAL de Nuami Dinescu (VIDEO) Monden

Premierul Viorica Dăncilă a fost ironizată de Numai Dinescu. Actrița a parodiat-o, într-o înregistrare pe Facebook, pe șefa Executivului, imaginându-și un discurs de sărbători al acesteia.

Înregistrarea a fost foarte apreciată de internauți, strângând mii de like-uri în câteva ore.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

într-o înregistrare video postată pe Facebook în Ajunul Crăciunului, actrița Nuami Dinescu a parodiat-o pe Viorica Dăncilă, imaginându-și un discurs de Crăciun al șefei Executivului. În video, „premierul” îi anunţă pe români că le pregăteşte cozonaci, deşi „nu mă pricep cu desăvârşire, dar am provizii de rahat şi vreau să-l folosesc cu folos”.
Citeşte întreaga ştire: Viralele finalului de an: Viorica Dăncilă, parodiată de Toni Grecu și Nuami Dinescu. "Scrisoarea premierului către Moș Crăciun", citită pe scena Teatrului Național

„Dragi români,

Astăzi, în această incomensurabilă zi de Ajun, într-o pornire de firească emoţie, mă ştiţi deja, sunt un om emotiv, deşi politician, am încuiat temeinic Guvernul şi iată-mă în faţa dumneavoastră. În faţa dumneavoastră nu este ministrul Dăncilă, este femeia Dăncilă, este mama Viorica Vasilica care iubeşte tradiţiile, care iubeşte prin empatie poporul şi portul nostru popular, mai ales că eu am cerut să nu ajungem toţi politician-robotişti.

Astăzi, într-o tresărire letargică de înviorare, aş vrea să fac pentru românii mei cozonaci. Am aici caietul de reţete al bunicii, nu am mai făcut de mult timp cozonaci, cum spuneam, dar am provizii de rahat şi vreau să-l folosesc cu folos.

Voi cozonăci cu toată dăruirea mea de femeie puternică pentru toţi românii care e singurii care poate să ne caracterizeze. Am ţinut şedinţă de CEX până acum să hotărâm dacă va fi unt în cozonac sau seu de oaie. S-a dat ordonanţa pe oaie, s-a dat ordonanţă pe seu, iar eu voi rămâne mereu de partea oii, blândă oaie şi prietenă de suflet cu acea oaie, prietenă deci şi cu Daea.Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Am cerut în discursurile mele de la Parlament unitate şi înţelegere între noi, aşa încât din înălţimea bunăvoinţei mele de femeie îi voi trimite şi domnului Iohannis un cozonac cu oaie, deşi dânsul, neamţ fiind, poate preferă de porc. Dar eu am decis de ceva vreme să o fac de oaie.

Deşi dânsul, domnul Iohannis, a jignit în nenumărate rânduri primul-ministrul ţării, adică eu, nu mă voi coborî la dânsul să-i transmit, cum merita, jumări şi şorici. Voi rămâne la nobleţea mea de oaie, ca simbol al altruismului meu feminin.

Şi vă promit astăzi, în această zi de sărbătoare, că voi rămâne fidelă spiritului de turmă din partid, voi rămâne fidelă spiritului de oaie, aceeaşi oaie, care ştiţi în Mioriţa, deşi paranormală, deşi ştie că-i vine moartea prin doi ciobani de curând intraţi în viaţa noastră politică, aşteaptă fatalisto-eroică soartă, destin, „la suerte, cum se exprima atât de frumos prietenul Iuncher.

Eu, dragi români, fac parte din acei oameni puternici, din acei oameni care pot ţine piept la orice, de aceea port zilnic şi veşnic o broşă în pieptul meu, care îmi va ţine loc de flacără violet. Vă rog să primiţi acest moment intim din viaţa mea.

Nu cunosc niciun prim-ministru care face cozonaci pentru poporul lui, mai ales că nu mă pricep cu desăvârşire. Mari Crizmăs. Meri-n Crizmăs. Crăciun fericit.”

Și Toni Grecu a citit, pe scena Teatrului Național, ''Scrisoarea Vioricăi Dăncilă pentru Moș Crăciun'': 'Dacă tot am ideile şi părerile lui, corect ar fi să am şi mustaţa lui, nu?' (VIDEO) - DETALII AICICiteşte mai multe despre:   Nuami Dinescu,   Viorica Dancila