Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Patricia Kaas: Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase „este foarte bun la pat"

Patricia Kaas: Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase „este foarte bun la pat"

Celebra cântăreaţa Patricia Kaas a trăit o idilă cu un milionarul Remus Truică, cel care anul trecut a invitat-o să-i cânte la vila lui de la Snagov, informează Cancan. Patricia a mărturisit în cartea autobiografocă, ce va fi lansată în curând, că până la vârsta de 44 de ani, a suferit mult din cauza bărbaţilor, care s-au folosit de ea.

Printre suferinţe, cântăreaţa a dezvăluit şi nume celebre, cu care a petrecut momente incredibile, printre care şi milionarul Remus Truică. Artista povesteşte cum a impresionat-o străinul care a invitat-o să cânte la vila sa, ce ştia pe lângă limba maternă, şi limba franceză.

"Chiar la coborârea din avionul privat, tânărul era acolo pentru a ma întâmpina, cu un buchet de flori în mână”, a scris Patricia Kaas în cartea ei, citată de sursă.

Cântăreaţa povesteşte că s-a simţit ciudat când bărbatul o privea insistent, şi chiar dacă ştia că este căsătorit şi are doi copii, aceasta nu a putut rezista farmecelor lui.

“Este foarte bun la pat. Nu ne mai săturam. Parcă visez. Îmi vorbeşte de viitor. Îmi vorbeşte de noi. Îmi zice că sunt femeia vieţii lui", mărturiseşte artista.

Idila celor doi s-a desfăşurat pe timpul verii, după care Patricia a constat că milionarul nu avea de gând să-şi părăsească soţia, realizând că ea nu este „ decât un trofeu”. Din septembrie 2010, cei doi au încetat să mai vorbească.

"Iată finalul poveştii mele de dragoste. Mă simt răvăşită", conchide Patricia episodul cu milionarul.

Remus Truică este fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, pe vremea când acesta era premier. Milionarul deţine o avere considerabilă, în plină criză, fiind asociat la o companie aeriană de transport de pasageri cu elicoptere. Milionarul are un apartament în Monte Carlo, un iaht de 7 milioane de euro, o vilă în Caraibe, iar de-a lungul timpului a deţinut maşini luxoase precum Ferrari, Mercedes S 500, Mercedes SLR sau Aston Martin.

Citeşte mai multe despre:   Remus Truica,   petrecere,   trofeu