Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De acum i se zice răzbunatorul! Ce i-a facut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Toate femeile din viața sa au rămas mască...

De acum i se zice răzbunatorul! Ce i-a facut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Toate femeile din viața sa au rămas mască...

Un articol de: B1.ro - 28 Oct 2018, 09:41
De acum i se zice răzbunatorul! Ce i-a facut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Toate femeile din viața sa au rămas mască... Foto: cancan.ro Monden

Ștefan Bănică Junior a câștigat procesul cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit un băiat, după o relație de cinci ani!

ceasta i-a cerut, printre altele, celebrului cântăreț o mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, însă nu a avut câștig de cauză.

Vreme de cinci ani, Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au format un cuplu îndrăgostit până peste cap. Iubita i-a dăruit repede artistului un băiețel, Radu Ștefan. Dar relația s-a rupt brusc, potrivit cancan.ro.

Ștefan s-a însurat cu Andreea Marin, iar Cornelia a început o idilă cu un medic stomatolog. Băiețelul, acum în vârstă de 14 ani, a rămas în grija mamei. Bănică Junior nu a avut nimic de obiectat și a contribuit, cum era normal, cu pensia alimentară.

De curând, însă, Camelia a avut unele pretenții privind mărirea pensiei alimentare. A motivat prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Cum fostul iubit celebru nu a schițat vreun gest, femeia s-a adresat Judecătoriei Sectorului 2, cu o cerere în acest sens.

Dar, surpriză! În ședința din 24 septembrie 2018, completul a hotărât să respingă cererea formulată de Camelia Constantinescu, ba chiar a obligat-o să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care se ridică la peste 3.100 de lei.

„Respinge acțiunea formulată de reclamantul Bănică Ștefan Radu, asistat de ocrotitor legal Constantinescu Camelia Teodora, în contradictoriu cu pârâtul Bănică Ștefan, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâtul reclamant Bănică Ștefan în contradictoriu cu pârâta Constantinescu Camelia Teodora. Modifică măsurile dispuse prin Sentința civilă nr. 6626 pronunțată la data de 05.09.2006 de Judecatoria Sectorul 2 București în dosarul nr. 3610/300/2016, în sensul că autoritatea părintească cu privire la minorul Bănică Ștefan Radu se va exercita în comun și în mod egal de ambii părinți. Respinge cererea privind modificarea locuinței copilului, ca neîntemeiată. Modifică programul de legături personale, în sensul că încuviințează tatălui pârât-reclamant următorul program de legături personale cu minorul: de vineri, ora 18,00, până duminică la ora 18,00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase. Obligă pârâta Constantinescu Camelia Teodora la plata către pârâtul reclamant Bănică Ștefan a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3.165 de lei (40 de lei taxa judiciară de timbru, 1.125 de lei, onorariu de expert, și 2.000 de lei, onorariu de avocat). Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunțată astăzi, 24.09.2018, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia luată de magistrați.

 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica