Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Penultimul concert a lui Cristi Minculescu cu Iris: Sute de fani l-au implorat pe solist să nu părăsească trupa

Penultimul concert a lui Cristi Minculescu cu Iris: Sute de fani l-au implorat pe solist să nu părăsească trupa

Sute de ieşeni au fost la concertul trupei Iris, penultimul în această formulă. Fanii i-au cerut cu lacrimi în ochi lui Cristi Minculescu să nu părăsească trupa. Acesta s-a ferit să facă vreun comentariu dar le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera creată.

Fanii lui Cristi Minculescu au creat o atmosferă de mare concert la spectacolul trupei Iris de la Iaşi. "Nu pleca!" au ţipat ei minute în şir, dar idolul lor nu a răspuns în vreun fel cerinţelor admiratorilor.

Sute de ieşeni s-au bucurat să reasculte hiturile inconfundabile ale trupei. Ei au cântat pe tot parcursul concertului, iar la final Cristi Minculescu le-a mulţumit pe scenă.

Cristi Minculescu  a plecat în trombă fără a da autografe sau declaraţii pentru ziarişti. Solistul trupei Iris a cântat astfel la penultiumul concert al său programat cu trupa Iris. Ultimul concert al lui Cristi Minculescu alături de trupa Iris va fi la Cluj.

De luni el va fi înlocuit de Toni Şeicăreanu. Trupa de rock Iris a luat fiinţă în 1976, iar Minculescu a devenit solistul ei 10 ani mai târziu.
Minculescu, penultimul concert cu Iris
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Stiri Iasi