Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pepe a cheltuit o avere pentru a fi sigur că nu va fi furat de bonele filipineze (FOTO)

Pepe a cheltuit o avere pentru a fi sigur că nu va fi furat de bonele filipineze (FOTO)

Un articol de: - 21 Mai 2017, 12:21
Pepe a cheltuit o avere pentru a fi sigur că nu va fi furat de bonele filipineze (FOTO) Foto: Cancan Monden

Pepe este unul dintre cei care a angajat bone filipineze atunci când a devenit tată, dar, spre deosebire de păgubiții Marian Vanghelie și Adrian Mutu, el a investit o mică avere pentru a se asigura că nu va fi prădat, notează Libertatea.

Artistul a făcut contract cu o firmă de pază şi şi-a montat camere de luat vederi în fiecare încăpere, apoi a încheiat contracte bine scrise cu cele două bone pe care și le-a ales. Toate acestea i-au dat siguranța că nu va fi prădat chiar și după ce a aflat despre una dintre ele că are antecedente ca hoaţă.

“Încă de când şi-a luat prima bonă, Pepe a fost avertizat de o doamnă la care aceasta lucrase că i-au dispărut lucruri din casă. Nu s-a speriat, a continuat să o ţină în casa lui, ca să aibă grijă de Maria. Bona nu avea însă voie să părăsească vila nici măcar pentru câteva secunde! Nu avea nici o zi liberă, pentru că era plătită suplimentar, pentru program full. Lua aproximativ 500 de euro pe lună, pe lângă faptul că avea totul asigurat, mai precis, casă şi masă. Nu avea voie să discute cu persoane necunoscute, din afara familiei. Tot timpul o urmărea pe telefon, atunci când nici el, nici Raluca nu erau acasă. A concediat-o pentru că a prins-o că fuma cu Maria lângă ea”, a povestit, pentru Libertatea, un apropiat al familiei.

Foto: Libertatea

Prima bonă a cântăreţului venise în România prin agenţia Rocsanei Marcu, iar femeia care a acuzat-o de furt a fost soţia politicianului Cazimir Ionescu, pentru care lucrase înainte s-o angajeze Pepe.

Ulterior, el a angajat o bonă tot filipineză și tot pentru Maria, asta pentru că Raluca, mama ei, era studentă și nu putea sta tot timpul acasă să o îngrijească. Pepe a renunțat și la serviciile ei după ce Maria a început să meargă la grădiniţă.

Pentru cea de-a doua fiică, Rosa, Pepe nu a mai angajat nicio bonă. Raluca a stat acasă și a avut grijă de ea până a fost suficient de mare încât să meargă la grădiniță alături de Maria.

Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Citeşte mai multe despre:   Pepe