Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pepe a vrut să se împace cu Oana în direct dar s-a răzgândit

Pepe a vrut să se împace cu Oana în direct dar s-a răzgândit

După împăcarea istorică a Oanei Zăvoranu cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, în direct, Oana a continuat seria de scuze şi declaraţii de regrete.

După ce i-a cerut iertare mamei ei, Oana a continuat cu Pepe, căruia i-a cerut iertare.

„Pentru multă vreme, Pepe a reprezentat universul meu şi faţă de care eu am greşit foarte mult, dar nu am avut tăria să spun unele lucri atunci. El este în sufletul meu şi o să fie toată viaţa mea. Pepe nu a meritat nimic din ceea ce s-a întâmplat, el m-a iubit 7 ani incredibil de mult şi eu l-am iubit la fel de mult. A fost lângă mine când mi-a fost foarte greu şi a fost înşelat. O să îl iubesc toată viaţa mea”

Impresionat de vorbele fostei sale soţii, Pepe a dorit să intervină telefonic pentru a se împăca cu Oana, dar a avut parte de o supriză neplăcută, atunci când Oana a continuat să îşi ceară scuze şi faţă de Tudy, precizând că este foarte îndrăgostită de el, anunţă Antena 1.

Auzind aceste declaraţii, Pepe s-a răzgândit şi a nu a mai dorit să vorbească cu Oana. Aceasta ar fi fost prima conversaţie dintre cei doi, de când s-au despărţit. La aflarea veştii că Pepe a vrut să se împace cu ea, dar s-a răzgândit, Oana a spus că îl înţelege.

Oana îi cere iertare lui Pepe

Citeşte mai multe despre:   Pepe