Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pepe, plângere împotriva Oanei Zăvoranu pentru distrugere: Am filmuleţe cu ea şi Tudy

Pepe, plângere împotriva Oanei Zăvoranu pentru distrugere: Am filmuleţe cu ea şi Tudy

Oana s-a mutat din casa lui Pepe, dar în urma ei a lăsat dezastru. Ea şi-a luat din casa inclusiv oglinzile şi masina de spălat. Pepe, indignat de ultima ispravă a fostei sale soţii, a mers, luni, la secţia 10 de poliţie, unde a depus o plângere împotriva Oanei.

„Oana mi-a devastat casa,nu mai am nimic, mi-au luat toate dulapurile cu totul”, a spus cântăreţul.

Pepe a declarat că a cerut de asemenea şi preschimbarea termenului de divorţ, care fusese iniţial stabilit pentru data de 5 octombrie.

Întrebat despre dovezile sale privind adulterul Oanei, Pepe a spus că are imagini, mailuri, care pot dovedi că soţia l-a înşelat cu Tudy.

„Am cel puţin şapte, opt zile diferite cu Oana şi Tudy... Îmi doresc să fiu dat în judecată de unul din ei, ca să pot depune filmuleţele drept dovezi”, a adăugat Pepe.

Pepe, despre Oana şi Tudy


Pepe a precizat că a aflat de relaţia extraconjugală a Oanei, la sfârşitul lui decembrie, după ce, în noiembrie, a văzut poze cu ea şi cu Tudy, şi imediat a început să facă investigaţii.

După aflarea adevărului, artistul susţine că i-a propus Oanei un divorţ amiabil, o soluţie de compromis, în care să nu se afle adevărul, ba chiar ar fi putut să spună că el este vinovatul.

„Eu am încercat să fiu civilizat, să îi dau tot ce vrea ea, dar ea a vrut scandal. M-a făcut în toate felurile, mi-a furat casa, firma, m-a jignit”, a conchis Pepe.

Pepe: Oana mi-a devastat casa

Citeşte mai multe despre:   Pepe,   plangere,   casa
 
 
 
Loading...