Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Petiție împotriva lui Tudy, noul viceprimar al Capitalei. Oana Zăvoranu, prima semnatară (VIDEO)

Petiție împotriva lui Tudy, noul viceprimar al Capitalei. Oana Zăvoranu, prima semnatară (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Iul 2016, 11:51
Petiție împotriva lui Tudy, noul viceprimar al Capitalei. Oana Zăvoranu, prima semnatară (VIDEO) foto: spynews.ro Monden

Petiţie online pentru demiterea lui Tudor Ionescu, zis Tudy, din funcţia de viceprimar al Capitalei. Surprinzător sau nu, prima semnatară a petiţiei este Oana Zăvoranu, arată B1 TV.

"Tudor Tim Ionescu alias Tudy, ales politic ca viceprimar al Bucureștiului, nu poate reprezenta o garanție nici morală și nici profesională pentru dezvoltarea Capitalei în sensul dorit de noi, cei care locuim aici și ne plătim corect taxele și impozitele. Devenit celebru prin asocierea cu lumea mondenă și apoi prin imagini pornografice apărute în presă, campion al ironiilor care îl au ca subiect principal, Tudor Tim Ionescu -Tudy, indiferent de numărul facultăților și masteratelor pe care și le-a trecut în CV, nu se poate mândri cu două calități esențiale: integritatea și bunul simț. Primăria Municipiului București nu este o discotecă în care extravaganțele de orice fel pot fi privite cu îngăduință, nu este timp și loc pentru mondenități și comportament exhibiționist. Bucureștiul are nevoie de un viceprimar bine pregătit profesional, care să cunoască și să înțeleagă problemele cetățenilor săi și să-i reprezinte cu adevărat. Tudor Tim Ionescu-Tudy nu ne poate reprezenta pe noi, cei peste două milioane de locuitori, își poate reprezenta doar rudele, prietenii și parte din membrii partidului din care face parte și al cărui președinte este, coincidență, nașul său, Călin Popescu Tăriceanu, cel de-al doilea om în stat. Semnați și voi dacă iubiți Bucureștiul și dacă nu vreți să ne lăsăm orașul pe mâna unui om cu o imagine pătată, fără viziune și fără experiență într-o funcție publică de prim rang", se arată în petiție.

Această petiție a fost lansată în contextul în care Tudy, acum viceprimar al Capitalei, are un trecut tumultos cu Oana Zăvoranu.

Petiție împotriva lui Tudy, noul viceprimar al Capitalei. Oana Zăvoranu, prima semnatară

 

Citeşte mai multe despre:   petitie,   viceprimar,   Capitala,   Oana Zavoranu