Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Petru Mircea vrea să o dezgroape pe Mădălina Manole pentru a o muta în cimitirul din Otopeni: Părinții ei sunt revoltați

Petru Mircea vrea să o dezgroape pe Mădălina Manole pentru a o muta în cimitirul din Otopeni: Părinții ei sunt revoltați

Continuă tensiunile în familia Mădălinei Manole. Nici la mai bine de trei ani de la moartea solistei, părinţii şi fostul soţ nu au căzut la pace. Mai mult, Petru Mircea vrea să mute trupul artistei în cimitirul din Otopeni, însă părinţii spun că nu poate fi dezgropată decât după 11 ani. Afirmaţiile părinţilor solistei sunt susţinute şi de vărul Mădăline care spune că Petru vrea doar săi evite foştii socri prin acest gest, scriu jurnaliştii de la Click.

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea Mădălinei Manole însă scandalurile dintre părinţii artistei şi soţul acesteia nu încetează. Petru Mircea vrea să dezgroape trupul artistei şi să îl mute în cimitirul din Otopeni, însă socrii săi se opun.

„Vrea lucrul ăsta de când a fost îngropată, dar nu are nici o şansă. Fata noastră e băgată în ciment, nu în pământ şi nu poate fi deshumată decât peste opt ani, atunci când împlineşte 11 ani. Plus de asta, Mădălina a fost declarată cetăţean de onoare al Ploieştiului şi nu cred că primăria  şi procuratura îl vor lăsa să o ia de aici", a spus Ion Manole, tatăl Mădălinei, potrivit Click.

De asemenea , Tibi Baroianu, vărul Mădălinei Manole susţine acuzaţiile aduse lui Petru şi spune că acesta vrea să o mute doar ca să-i terorizeze pe socrii săi.

„Procuratura îşi dă acordul pentru deshumare dacă sunt motive, dar nu ca să o ducă în altă parte. Petru Mircea vrea să mai creeze nişte panică şi să-i ţină cu teroarea asta pe părinţii Mădălinei", a spus Tibi Baroianu.

Mădălina Maniole şi-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010 chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Petru Mircea vrea sa o dezgroape pe Madalina Manole
Embed:


 

Citeşte mai multe despre:   cimitir