Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Piesa "Tăcerile de fier" de la Festivalul Mamaia 2012 a reaprins scânteia dintre Mariana și Horia Moculescu

Piesa "Tăcerile de fier" de la Festivalul Mamaia 2012 a reaprins scânteia dintre Mariana și Horia Moculescu

Leacul nesfârșitelor scandaluri, acuze și injurii dintre soții Moculescu s-a dovedit a fi Festivalul Mamaia 2012, la care Horia Moculescu a câștigat premiul I la secțiunea Creație cu piesa "Tăcerile de fier".

Deși sunt divorțați de ani buni și și-au făcut nenumărate plângeri la poliție, soții Moculescu au fost protagoniștii unui moment plin de încărcătură emoțională.

Surprinzător, compozitorul Horia Moculescu a plecat acasă cu două premii după Festivalul Mamaia din acest an. Premiul I la secțiunea Creație și inima fostei sale soții, Mariana, recâștigată.

"Când am ascultat piesa, am aplaudat şi îmi era rău. M-am aşezat pe vine şi am plâns. Muzică şmecheră, ca în "Once upon a time in America". Are un solo de saxofon şI pian, nebunie. ŞI versurile... S-a terminat şmecheria. "Tăcerile de fier"... I-am zis; "Moculescu, la 76 de ani ai dat clasă multor tineri care nu fac nimic. Nu au orizont, nu au direcţie, nu au energie creatoare. Eşti un exemplu pentru mine şi pentru ei. Fără cazinouri şI fără agresivitate atroce i-am zis: "Bravo, Moculescu, sincere felicitări!", a povestit fosta soție pentru Cancan.

Ce a urmat poate fi sursă de inspirație pentru o nouă piesă de dragoste.

"El avea lacrimi în ochi. A fost un moment înalt. Cei doi mari duşmani dându-şi respect. M-am ridicat de jos, cu faţa scăldată în lacrimi, aplaudându-l cu mâinile în sus, în aer. Chiar sunt mândră că a fost soţul meu acest om. Ca în filme. Am fost suuuus de tot! Cred că e o iubire între noi, dar o iubire fără soare. E ceva extrasenzorial. A fost o iubie mare şi este şi va fi. Doar că nu are deloc soare, e pe dos. Ne întâlnim undeva sus de tot, poate pe cealaltă lume vom fi mai fericiţi. Aşa cum am fost cu Horia şi am plâns amândoi, plâng şi acum când mă gândesc", mai declarat Mariana Moculescu.