Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pistolul Mădălinei Manole, abandonat într-un depozit din București. Petru Mircea: Dacă voi avea chef, îmi iau permis port armă

Pistolul Mădălinei Manole, abandonat într-un depozit din București. Petru Mircea: Dacă voi avea chef, îmi iau permis port armă

Mădălina Manole era posesoarea unui pistol cu gaze marca Walther, pentru a se apăra de răufăcători. După moartea cântăreţei, soţul ei, Petru Mircea, a moştenit arma, dar cum nu avea permis de portarmă, bărbatul a fost amendat cu o mie de lei, iar pistolul a fost confiscat.

Deşi la scurt timp după producerea incidentului, Petru Mircea a anunţat că va face toate demersurile necesare ca să recupereze pistolul, sub motivul că este un obiect cu valoare sentimentală, se pare că totul a fost dat uitării.

Potrivit ziariştilor de la Cancan, arma este abandonată de un an în depozitul unui magazin de arme din sectorul 2 al Capitalei.

„Dacă voi avea chef, o să-mi iau permis de port armă, dacă nu, nu. Pot să-mi iau chiar și o armă mai mare. Este o problemă strict personală și nu ințeleg de ce ar fi interesat cineva de pistolul Mădălinei Manole”, a declarat Petru Mircea.
Citeşte mai multe despre:   pistol