Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Planul SECRET a ieșit la iveală! DE CE apar, de fapt, Vulpița și soțul ei, Viorel, în fiecare zi la ACCES DIRECT

Planul SECRET a ieșit la iveală! DE CE apar, de fapt, Vulpița și soțul ei, Viorel, în fiecare zi la ACCES DIRECT

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 18 Feb 2020, 10:38
Monden

Veronica, cunoscută sub pseudonimul de Vulpița din Vaslui, a devenit extrem de celebră după ce a apărut alături de soțul ei într-una dintre edițiile de la Acces direct, de pe Antena 1.

De atunci, cei doi apar zilnic în emisiunea TV. 

Mulți dintre telespectatori sunt extrem de revoltați din cauza promovării celor doi, Vulpița și Viorel.

Apariția Veronicăi Stegaru este considerată de telespectatori ca fiind deplasată și vulgară, motiv pentru care Consiliul Național al Vizualului a primit, de altfel, reclamații din partea celor care susțin că ”Vulpița” nici măcar nu ar trebui să apară pe post.

Reprezentanții Antenei 1 consideră că audiențele spun totul, emisiunea ”Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida, ocupând numai locul unu, în ultima perioadă, în intervalul orar 17.00 – 19.00. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, în perioada 10 – 14 februarie, conform a1.ro.

Concluzia ar fi aceea că ”Vulpița din Vaslui” reușește să atragă telespectatorii, indirent dacă lumeao apreciază sau nu, curiozitatea fiind, astfel, debordantă. 

Luni, 10 februarie, emisiunea ”Acces Direct” a adunat în fața micilor ecrane 1.984.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. În ceea ce privește ”minutul de aur”, acesta a fost înregistrat în aceeași ediție, atunci când – la ora 18:46 – 2.917.000 de telespectatori din toată țara urmăreau ”Acces Direct”.