Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Polițistul a găsit o mașină abandonată, dar, când s-a apropiat de ea, a văzut ce era pe bancheta din spate şi a ŢIPAT

Polițistul a găsit o mașină abandonată, dar, când s-a apropiat de ea, a văzut ce era pe bancheta din spate şi a ŢIPAT

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2019, 11:49
Polițistul a găsit o mașină abandonată, dar, când s-a apropiat de ea, a văzut ce era pe bancheta din spate şi a ŢIPAT Monden

Sunt atât de multe lucruri pe care le luăm de bune, cum ar fi faptul că avem ce mânca, apă, sau chiar un acoperiș deasupra capului sau un pat. 

Pe la ora 2:30 dimineața, un ofițer de poliție a dat peste o mașină care părea părăsită. În momentul în care s-a apropiat a văzut că pe scaunele din față ale mașinii erau doi adulți care dormeau, dar după ce s-a uitat mai atent a observat și doi copii mici care dormeau pe bancheta din spate. Părinții au spus poliției că nu au casă, că trăiesc în mașină fiindcă nu au unde altundeva să meargă, potrivit site-ului anamariavasile.com.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

Polițiștii au fost pur și simplu emoționați de acest caz, locotenentul Roderick a declarat: ,,Noul nostru coleg, cel care i-a găsit, și-a luat asupra lui responsabilitatea de a face un aranjament pentru ei, fiindcă nu aveau unde să stea și era frig seara afară”.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

RUGĂCIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST ÎN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE

Acel ofițer era Leonardo Almeida, acesta absolvise recent Academia de Poliție și după ce i-a văzut pe acești oameni sărmani, a știut că trebuie să facă ceva pentru a-i ajuta, așa că a sfârșit prin a suna la un hotel local pentru a întreba dacă mai există vreo cameră disponibilă.

În seara aceea Almeida a plătit 290 de dolari cu mult drag și voie bună, fără să se gândească de două ori. Mult respect pentru acest polițist, nu mulți în locul lui ar fi făcut la fel!

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   politia,   masina,   parinti,   copii