Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Porcuşorul lacom: S-a născut cu două râturi şi mănâncă dublu!

Porcuşorul lacom: S-a născut cu două râturi şi mănâncă dublu!

Un porcuşor din China s-a născut cu două râturi care funcţionează perfect normal, stăpânul său spunând că acesta mănâncă de două ori mai mult decât fraţii săi, pentru că are două guri.

Din cauza diformităţii sale, porcuşorul nu a putut fi hrănit de mama sa, aşa că fermierul a fost nevoit să îşi asume rolul de tată şi să îl hrănească pe acesta cu biberonul până când animalul a fost îndeajuns de mare pentru a se putea descurca şi singur.

„Ştiam că ceva nu e în ordine pentru că avea capul atât de mare încât a trebuit să o ajutăm pe mama lui atunci când l-a fătat”, a spus fermierul Bai Xuejin, adăugând că în cei 15 ani de când creşte animale nu a vâzut niciodată un caz asemănător.

„Ambele râturi funcţionează normal, aşa că mănâncă şi bea cu ambele, astfel încât consumă mult mai mult decât fraţii şi surorile sale”, a mai spusstăpânul neobişnuitului exemplar porcin.

Porcuşorul a devenit atracţia întregii provincii, fermierul intenţionând chiar să expună animalul la fermă, pentru a atrage vizitatori.