Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Poză de familie: Răţuşte în vârstă de trei zile stau cu faţa la cameră, mai puţin una

Poză de familie: Răţuşte în vârstă de trei zile stau cu faţa la cameră, mai puţin una

Raţuştele au doar trei zile, dar nu este deloc greu sa ne dăm seama care dintre ele va fi cea care va crea cele mai multe probleme. Cum cele şapte răţuşte pufoase s-au aliniat pentru a vedea mai bine lumea înconjurătoare, stăpânul lor a găsit o oportunitate ideală de a face o poză de familie, relatează Daily Mail.

Toată lumea era la locurile lor, mai puţin un membru, care a găsit momentul în care să-şi exprime individualitatea şi s-a întors cu spatele la cameră. Apoi s-a ridicat şi accidental, a provocat căderea întregului grup de răţuşte de pe creanga pe care se cocoţaseră, în incinta Fermei Pennywell, din Devon, Anglia.

„Răţuştele au fost incubate şi aceeasta a fost prima lor ieşire, după ce eclozaseră în urmă cu trei zile. Au mers toate una după alta şi s-au așezat pe creangă, pentru a avea o vedere mai amplă, căci raţelor le place să poată supraveghea împrejurimile”, a spus fermierul de 60 de ani, Chris Murray.
Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a pus mâna pe aparatul de fotografiat să imortalizeze momentul, dar când să facă poza de grup, o răţuşcă năzdrăvană nu a fost de acord şi a stricat formaţia.

„Era foarte amuzant, căci toate statea cu faţa la cameră din curiozitate, exceptând una din ele, care stătea cu spatele, înainte să decidă să se ridice şi să le împingă pe celelalte, care au căzut ca nişte piese de domino”, a spus amuzat fermierul.

Citeşte mai multe despre:   rate,   poza