Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Preşedintele Barack Obama a rămas încuiat în afara Casei Albe

Preşedintele Barack Obama a rămas încuiat în afara Casei Albe

George Bush, moment jenant în China
Preşedintele Barack Obama s-a întors la Washington D.C. miercuri seară, pentru a se pregăti pentru întrebările dificile ale jurnaliştilor în ceea ce priveşte situaţia din Libia, Japonia ori marea criză internaţională.

Ajuns la Casa Albă, Obama a constatat, spre marea sa mirare, că uşa de la intrare este închisă. Imaginile îl arată pe preşedintele american cum încearcă să deschidă uşa, care fusese încuiată de personalul Casei Alba, întrucât nimeni nu ştia că Obama se va întoarce în seara aceea la lucru, informează Yahoo News.


Imaginile îl înfăţişează pe Obama trecând liniştit la următoarea uşă, uitându-se înăuntru pe fereastră şi apoi îndreptându-se spre cea de-a treia uşă, care era descuiată.


Barack Obama, încuiat pe afară


Barack Obama nu este însă primul președinte american care încearcă să folosească o ușă încuiată. În 2005, George W. Bush a dorit să iasă de la o conferință de presă din Beijing, însă după ce a încercat fără rezultat ambele mânere ale ușii, a glumit spunând: "Am încercat să fug. Evident, nu mi-a ieșit".


Citeşte mai multe despre:   Barack Obama,   Casa Alba,   Beijing