Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Președintele T.A.T.A, despre Irinel Columbeanu: Impostor, beneficiar al sistemului și nu o victimă!

Președintele T.A.T.A, despre Irinel Columbeanu: Impostor, beneficiar al sistemului și nu o victimă!

Președintele T.A.T.A., Bogdan Drăghici, a explicat, miercuri seara, la emisiunea Evenimentul Zilei, motivele schimbului dur de replici cu Irinel Columbeanu de la Palatul Parlamentului. Columbeanu s-a prezentat, marți, nechemat la lucrările Comisiei Parlamentare pentru Drepturile Omului și a fost interpelat de președintele T.A.T.A., care deranjat de prestația omului de afaceri l-a îndemnat pe acesta să “mute circul” de pe holurile Parlamentului.

Istoricul conflictului președintelui T.A.T.A. cu Irinel Columbeanu


Președintele asociației împotriva discriminării tăticilor a declarat că nu are nimic personal împotriva lui Irinel Columbeanu, dar că are ceva împotriva „imposturii”. “Nu este un tată discriminat, tocmai de aceea am vorbit de impostură, mai ales că este un tată care dimpotrivă a beneficiat de acele disfuncții pe care le acuză acum ale sistemului”, a afirmat Drăghici.

Drăghici a afirmat că inițial fetița fusese încredințată lui Irinel “în urma unei cercetări sumare, superficiale, iresponsabilă făcută de președintele Judecătoriei Buftea”. Președintele T.A.T.A. a acuzat judecătoarea de la Buftea că ar fi dat-o pe Irina părintelui cu “contul mai mare”.

Președintele T.A.T.A.: Irinel nu e o victimă!

Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Parlamentul Romaniei,   Evenimentul Zilei,   victima,   Irina