Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Previziunea care sperie România! Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia a dezvăluit ce urmează să se întâmple în țara noastră

Previziunea care sperie România! Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia a dezvăluit ce urmează să se întâmple în țara noastră

Un articol de: - 01 Mai 2017, 12:38
Previziunea care sperie România! Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia a dezvăluit ce urmează să se întâmple în țara noastră Foto: Ziua de Cluj Monden

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care ar fi prevăzut mai multe tragedii printre care se numără atentatul de la Nisa și cutremurul devastator din Italia, face dezvăluri despre ce se va întâmpla în țara noastră, potrivit romaniatv.net.


„România, țară aleasă! România viitorului – al doilea Ierusalim! România, Grădina Maicii Domnului. Așa am scris adeseori prieteni dragi, și nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfânt.

Iată dragilor, ce grăia un glas în această dimineață devreme: «Proslăvită, Țara Românească! Proslăvită România!».KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Dragii mei, să ne întărim în credință, să fim buni și milostivi, să ne rugăm și în gândul nostru, și atunci când când suntem la serviciu sau mergem pe stradă, și astfel vom merita acest titlu divin!”, scria clarvăzătoarea pe blogul său.

Nu este singura care a făcut aceste afirmații. Indianul Sundar Singh a spus, în urmă cu un secol, că țara noastră va avea o misiune specială.

„România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «NOU CANAAN», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru, şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «NOU IERUSALIM» pământesc”, spunea acesta.