Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Previziuni ÎNFIORĂTOARE pentru România! Maria Ghiorghiu a avut o PREMONIȚIE SUMBRĂ! Ce se va întâmpla în BISERICĂ

Previziuni ÎNFIORĂTOARE pentru România! Maria Ghiorghiu a avut o PREMONIȚIE SUMBRĂ! Ce se va întâmpla în BISERICĂ

Un articol de: B1.ro - 06 Iun 2019, 09:33
Previziuni ÎNFIORĂTOARE pentru România! Maria Ghiorghiu a avut o PREMONIȚIE SUMBRĂ! Ce se va întâmpla în BISERICĂ Monden

Maria Ghiroghiu, cea care a devenit cunoscută pentru previziunile pe care le face, a transmis noi informații despre o tragedie!

”În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: „Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!”. Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși. Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi.

Acel trup care părea fără viață a fost lăsat în Sfânta Biserică în mijlocul credincioșilor. Dragii mei, așa este. Dacă am fost botezați în Sfânta Biserică, atunci și când plecăm din această viață, trebuie să fim în Sfânta Biserică.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să ne ne dăruiască sănătate și iertare de păcate, Credință, Nădejde și Dragoste. De vom ține strâns toate acestea, cu siguranță vom trăi creștinește și vom pleca din lume, tot creștinește”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.