Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden PREVIZIUNI pentru 2019: Focul va porni de la Sud... Ce se va întâmpla, în România, în perioada următoare (GALERIE FOTO)

PREVIZIUNI pentru 2019: Focul va porni de la Sud... Ce se va întâmpla, în România, în perioada următoare (GALERIE FOTO)

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 15:04
Monden

Câteva previziuni înspăimântătoare au fost făcute pentru România, dar și pentru alte câteva țări. Astrologul Ioan Burculeț este cel care a prezis ce se va întâmpla în anul 2019 cu țara noastră.

"Focul va porni de la Sud, o să se propage către țară noastră. Acesta este semnul începutului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Răsărit și care se va infrati cu două mari puteri. Marea care împarte cele două ținuturi, va fi arsă de focurile tirurilor din păsările de metal.

REPEDE CLICK AICI: DACĂ EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT O SĂ AFLI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE...)

La o țară vecină, dincolo de trei țări de România, vor avea loc manifestații pentru un petec de pământ. Și cu toate acestea un avion cât de curând cu un demnitar la bord important se va prăbuși traversând Oceanul și o Mare.

Cămilă cu o cocoașa va fi afectată pentru energia ei, pentru că acolo se consumă focul pentru o comoară ascunsă în pământurile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacată pentru a se caută în găurile negre ale pământului brăzdat de bogațîi. O singură relicvă va fi găsită aici și trupele se vor mută apoi spre Nord. Acolo unde în jumătatea de Luna este o adevărată relicvă.

REPEDE CLICK AICI: DOLIU PESTE ROMÂNIA, ÎNDRĂGITA INTERPRETĂ DE MUZICĂ POPULARĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ! (FOTOGRAFII TERIBILE DE LA FAȚA LOCULUI)

Europa se va reconfigura total

Marea și Insula va fi zguduită de un cutremur și o dezorganizare econoimica de cum nu s-a mai văzut până la aceste vremuri. Pentru că ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot bătrân va avea de suferit de pe urmă înfrângerii și a ultimei greșeli pe care acesta o va face, însă fără să își dea seama… Acolo din interior, vor avea loc schimbări și Bătrânul Continent (Europa) până în primăvară anului 2019 când se va reconfigura total. Însă câteva teritorii vor fi pierdute și declinul monedei de pe continent va fi vizibil în toată lumea. Va fi că și cum s-ar sparge o vaza cu flori de câmp iar apă va curge din ea tulbure.

De pe Continetul Nou (America) se va lansa o rachetă în spațiu, însă fără a se cunoaște multe elemente despre ea, pentru că norii vor întunecă cerul și nu va fi vizibilă cu ochiul liber.

REPEDE CLICK AICI: AU MURIT, IAR ÎNMORMÂNTAREA LOR A UIMIT ÎNTREAGA LUME! IMAGINI CUTREMURĂTOARE!

Conflictul se va muta până în primăvară anului următor într-o zona pe care “Nostradamus” a pomenit-o în urmă cu doi ani. Sud-ul olarilor, va fi în primejdie, după ce trupele aliate vor fi comasate aici că să întărească malul apelor de la Fluviu (Dunărea) până la vărsarea în Mare.

România, Țara Olarului, riscă să scape de sub control

Situația din Țară Olarului (România) va prinde un contur care riscă să fie scăpat de sub control. Chipul unui bufon învechit de reguli, un personaj urat de oamenii pe care îi asuprește, încearcă să fugă dintr-o situație fără scăpare. În casă lui va domni “coasă” pentru că nu va mai apucă drumul către casă, dintr-o direcție din care va veni însoțit de o altă mașînă va fi răpus de propriile gânduri.

REPEDE CLICK AICI: EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT? FĂ-ȚI CRUCE DE TREI ORI ȘI VEZI ACUM CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ȚARA TA! (FOTO HORROR)

Femeia împleticită de firele părului acoperită cu batic, va fi la un pas să fie linșată de lume, însă va scapă cu broboadă neagră pe cap. Imaginea ei falsă despre lume și boală de care suferă, va fi scoasă la suprafață și transformarea ei va fi vizibilă. Va rage că o fiară încolțită, însă zilele îi sunt retezate de trecerea timpului.

Va apare pe scenă politică o prințesă, fiica unui Zeu (Regele) apus de timpuri care își va cere drepturile dincolo de mulțimea adunată la târgul olarilor.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

Pământul se va cutremura în cele din urmă la coptul strugurilor, însă nu vor fi atât de multe daune. Lumea panicată se va îndrepta către un pahar din vinul proaspăt la masă unde vor gustă dintr-o “găînă”.

 Șarpele din Pământ va fi afectat de scântei accidentale și care prin natură lor vor provoca pagube într-un tunel pe timpul zilei.

 Principalele evenimente de la finalul acestui an, nu se vor consumă numai în România, pentru că vor fi afectate și alte țări. De la Marele Răsărit, se va cunoaște un atentat în preajma sărbătorilor, în care o mulțime de persoane se vor duce că la o piesă de teatru.

REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)

 Protestele dintr-un stat programată să închidă gurile prin disimulare și dezorganizare, țară președintelui "gheboșat" și noduros la cele două mâini, va fi înăbușită printr-o mișcare de turme și ulterior se va face un armistitu între cele două mari corhoarde de oameni dezorganizați.

Către final de an mulțimea va reuși să reinstaureze atelierul olarului la loc de liniște și toate vasele vor fi salvate și duse la Ia un iarmaroc spre vânzare.

 Interesant cum în tinutul olarului, totul va începe într-o noapte. Atunci când masă cu obiecte se va răsturna și în acea zi va fi mai inourat către primele ore ale dimineții, apoi se va încălzi deodată, pentru că oamenii vor fi moleșiți și se va încălzi ușor”, a scris Ioan Burculeț pe rețelele sociale.

Citeşte mai multe despre:   previziuni,   romania
 
 
 
Loading...