Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prezicătoarea din Carpați anunță TRAGEDII IMENSE: Aveți mare grijă...

Prezicătoarea din Carpați anunță TRAGEDII IMENSE: Aveți mare grijă...

Un articol de: B1.ro - 24 Apr 2019, 09:17
Monden

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu anunță noi întâmplări nefericite care vor avea loc în curând.

BOMBĂ ÎN CAZUL ELODIA! SCHELETUL A FOST GĂSIT ÎN SFÂRȘIT! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ CIOACĂ! (GALERIE FOTO)

Deși eram cu ochii pe monitor în această după amiază, văd înspre Vest, Nord-Vest un mal mare și foarte abrupt. Pe acest mal, chiar pe marginea lui,vedeam câteva blocuri de locuințe de culoare roșie-grena. Blocurile aveau ceva etaje. În faţa acestui mal abrupt văd o apă mare, iar pe apă cred că era staționat un vapor mare.

MIHAELA RĂDULESCU S-A DAT DE GOL! O PRACTICA ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ CELEBRĂ! AȘA ÎȘI RACOLA CLIENȚII (GALERIE FOTO)

Brusc, vaporul se scufundă în câteva clipe; este îngropat pur și simplu în apa de la margine. S-a scufundat într-o groapă imensă, ce se formase sub apă. În același timp, văd cum și blocurile de pe marginea prăpastiei alunecă, cad de la înălțime și se fac praf și pulbere. Pământul de sub Blocuri s-a surpat, iar blocurile s-au dărâmat, precum niște castele de nisip.

DOAMNE, CE DRAMĂ! MAREA ACTRIȚĂ E GRAV BOLNAVĂ! NU-ȘI MAI RECUNOAȘTE NICI PROPRIA CASĂ! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC

Prieteni dragi, vom auzi de aceste tragedii imense. Unde anume se vor petrece toate acestea sau când, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu este faptul că așa se va întâmplă precum mi s-a arătat. Să nu ne pierdem Credința în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului fraților! De ne vom pierde și bruma de credință din sufletul nostru, suntem pierduți cu totul.

Este Săptămâna mare, a Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos. Să dăm dovadă de bunătate, de milă faţă de aproapele nostru, de înțelegere, și neapărat, să mergem să ne spovedim la Părintele Duhovnic, să putem primi Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie cu Prea Sfânt și cu Prea Sfânt Trup și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citeşte mai multe despre:   Maria Ghiorghiu
 
 
 
Loading...