Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nou scandal între Prigoană şi Bahmuţeanu: Avocata mamei neagă acuzaţiile privind torturarea copiilor (VIDEO)

Nou scandal între Prigoană şi Bahmuţeanu: Avocata mamei neagă acuzaţiile privind torturarea copiilor (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Ian 2019, 16:49
Monden

Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă între Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu. Conform spuselor lui Prigoană, chiar fosta soție şi-ar i-ar fi maltratat copiii minori pe care îi au împreună şi chiar a pus la dipoziţie un clip video care să ateste acuzaţiile sale. (Detalii AICI)

În replică, avocata Adrianei Bahmuţeanu, Ionela Vasile, a susţinut că nu există nicio dovadă de rele tratamente împotriva minorului şi a susţinut că imaginile despre care vorbeşte Silviu Prigoană nu pot fi date publice deoarece chiar acesta a cerut în proces protejarea copiilor şi limitarea expunerii lor în spaţiul public.

"În condiţiile în care nu avem certitudinea că discutăm despre unul din copiii Bahmuţenei eu nu vreau să dau detalii. Sunt instituţii ale statului care se ocupă cu astfel de situaţii, clienta mea nu a supus copiii la astfel de aspecte. Nu se poate discuta despre ceea ce a spus Prigoană, mă suprinde că a zis că vrea să protejeze copiii şi acum nu mai vrea", a declarat avocata Ionela Vasile în emisiunea "Se întâmplă acum" de pe B1TV.

Cu toate acestea, Silviu Prigoană şi-a acuzat fosta soţie că "distruge" copiii şi a arătat că a introdus o ordonanţa preşedinţială pentru schimbarea domiciliului copiilor până la soluţionarea procesului dintre cei doi soţi.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Silviu Prigoana,   Adriana Bahmuteanu
 
Loading...