Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prima ediţie „Bazar Bizar”: Mihai Mărgineanu îşi prezintă colegii, începând cu „cel mai sexy asistentă”

Prima ediţie „Bazar Bizar”: Mihai Mărgineanu îşi prezintă colegii, începând cu „cel mai sexy asistentă”

Prima ediţie a emisiunii „Bazar Bizar”, realizată de Mihai Mărgineanu, a debutat sâmbătă seară, la ora 21:00. În fiecare weekend, artistul le propune telespectatorilor un altfel de emisiune, unde manelele şi piţipoancele nu îşi au locul, iar „discoteca” distracţiei de calitate îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela, astfel că asistentele sumar îmbrăcate nu vor avea altceva de făcut decât să... îngheţe.

Aşa cum se cuvine unei prime ediţii, Mihai Mărgineanu a deschis sezonul bizareriilor cu o prezentare a emisiunii. Conform cântăreţului, telespectatorii vor avea parte aici de multă muzică de calitate cântată live şi momente artistice memorabile.

Prima ediţie "Bazar Bizar"


A urmat o scurtă descriere a celor care îl vor ajuta să aducă buna dispoziţie în casele românilor. Printre aceştia, Cătălin Neamţu, „cel mai sexy asistentă din televiziunile româneşti”.

„Decât să avem o asistentă cu botox şi forme, am ales o asistentă care are mai multe vorbe, este mai educată şi a terminat o facultate de actorie. L-am ales pe Cătălin Neamţu”, a explicat Mărgineanu.

Cătălin Neamţu, "asistenta" lui Mihai Mărgineanu


Ca orice emisiune de divertisment care se respectă, există şi o formaţie. Trupa lui Mărgineanu va puncta momentele show-ului cu melodii deja consacrate.

Trupa emisiunii "Bazar Bizar"


Prima melodie interpretată de Mihai Mărgineanu alături de trupa emisiunii a fost "Lupanar", scrisă şi compusă de realizatorul "Bazar Bizar".

Mihai Mărgineanu cântă „Lupanar”


Primii invitaţi ai emisiunii au fost cei de la trupa Vank, care au interpretat şi câteva melodii din propriul repertoriu.

Vezi AICI prestaţia celor de la Vank şi alte momente inedite din prima ediţie "Bazar Bizar".Citeşte mai multe despre:   asistenta,   emisiune