Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prima ediţie "Viața e frumoasă!". Mihai Jurca: O emisiune cât se poate de lejeră

Prima ediţie "Viața e frumoasă!". Mihai Jurca: O emisiune cât se poate de lejeră

Matinalul de lifestyle, "Viața e frumoasă!" a debutat, luni, pe B1 TV. Producția marca B1 este prezentată de Mihai Jurca, fiul apreciatului meteorolog Romica Jurca.

Emisiunea magazin începe în fiecare zi (de luni până vineri), de la ora 10:00 și se încheie la ora 11:30.

Moderatorul a anunțat că emsiunea va fi "cât se poate de lejeră", unde va aborda subiecte care "ne fac în general viața mai frumoasă. Sunt subiectele legate de viață, sănătate, modă, foarte multe subiecte culturale, cum ne îmbrăcăm, unde mergem".

Alexandra Minea aduce cele mai proaspete informații ale momentului. Cosmin Tudoran, simpaticul de la Cassa Loco va trece în revistă cele mai importante știri ale zilei și va discuta alături de Mihai Jurca despre tot ce ține de cultura urbană.

Telespectatorii pot rămâne la curent cu tot ce este nou accesând pagina de Facebook: Viața E Frumoasă, pot intra pe site-ul B1.ro  pentru mai multe informații și pot trimite întrebări și păreri pe adresa de e-mail: viataefrumoasa@b1tv.ro.

Mihai Jurca prezintă "Viața e frumoasă!"


Vezi AICI mai multe momente din prima ediţie "Viaţa e frumoasă"Citeşte mai multe despre:   emisiune ,   cultura,   moda,   sanatate