Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prima reacție a Emiliei Bendeac după ce fiul ei a afirmat că a fost infectat cu noul coronavirus. „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos”

Prima reacție a Emiliei Bendeac după ce fiul ei a afirmat că a fost infectat cu noul coronavirus. „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos”

Un articol de: Roxana Mirea - 19 Mai 2020, 11:19
Prima reacție a Emiliei Bendeac după ce fiul ei a afirmat că a fost infectat cu noul coronavirus. „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos” Sursă foto: Instagram / Mihai Bendeac Monden

Familia lui Mihai Bendeac a ajuns în atenția publicului după ce actorul a dezvăluit într-o emisiune TV (ediție specială IUmor) că a fost infectat cu noul coronavirus. Însă, nu doar vedeta este cea care a avut COVID-19, ci și mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa lui. Mihai Bendeac a realizat și un clip în care își face un test pentru depistarea aticorpilor pentru coronavirus pentru a vedea dacă a fost sau nu infectat. Rezultatul a fost pozitiv. De asemenea și mama lui Mihai, Emilia Bendeac a distribuit pe Facebook clipul realizat de fiul ei.

 

Mama lui Mihai Bendeac, mesaj referitor la clipul video postat de fiul său

 

Toată familia Bendeac s-a infectat cu noul coronavirus la începutul lui martie, atunci când au participat la ceremonia de înmormântare a bunicului actorului.

Din momentul în care au apărut primele simptome, actorul a recunosctut că nu a mers la spital pentru că știa situția din spitale în ceea ce privește supraaglomerarea.

Mihai Bendeac a luat hotărârea de a vorbi despre faptul că a fost infectat cu noul coronavirus pentru că nu este de acord cu atidudinea oamenilor față de persoanele care au fost infectate cu noul virus, spunând că aceșția sunt stigmatizați și sunt priviți cu ochi răi.

În acest context, mama actorului, Emilia Bendeac, îl susține pe băiatul ei mai mare. Prin urmare, a distribuit pe contul ei de Facebook clipul postat de Mihai Bendeac pe canalul său de YouTube în care își face testul pentru anticorpi pentru coronavirus, însoțit de următorul mesaj:

„Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist”, a scris Emilia Bendeac pe Facebook.

Emilia Bendeac a și primit răspuns de la o persoană care a fost infectată cu noul coronavirus și care spune că simte și acum stigmatizarea.

„Din păcate, Mihai are dreptate, cei care am trecut prin asta am ajuns să fim stigmatizați. Și după 1 lună de la ieșirea din spital lumea se ferește de parcă încă am purta virusul în frunte”, a scris persoana respectivă.

Prima reacție a Emiliei Bendeac după ce fiul ei a afirmat că a fost infectat cu noul coronavirus

Simptomele de coronavirus pe care le-a avut Mihai Bendeac

 

În clipul publicat pe YouTube, Mihai Bendeac a vorbit și despre simptomele de coronavirus pe care le-a avut.

„Am mai avut gripe și răceli de-a lungul timpului, dar nu mi-a întâmplat niciodată ca în decurs de cinci minute să fiu un om absolut normal prin casă și după cinci minute să am dintr-odată foarte multe simptome, adică dureri musculare, pierdere de gust, de miros, o stare de oboseală, o stare de febrilă, când frig, când cald și, așa cum văam mai spus eu, dorm în fiecare noapte cu somnifere. În noaptea aceea nici nu am apucat să iau somniferul și am adormit vreo 12 ore. A fost singura noapte în ultimii 10-15 ani în care eu nu am avut niciun fel de vis pentru că eu în fiecare noapte când dorm am vise lungi și obositoare”, a povestit Mihai Bendeac.

La momentul respectiv, actorul nu a mers la spital și nici nu s-a testat pentru a afla dacă are sau nu COVID-19.

„Nu m-am testat atunci. Pur și simplu atât eu, cât și familia ne-am autoizolat. Am făcut ceea ce știam că este OK să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. Nu ne-am dus la spital pentru că spitalele erau supraaglomerate, se făceau foarte multe anunțuri referitoare la serviciul de 112. Ne era destul de clar că având în vedere faptul că la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv”, a mai precizat actorul.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac,   Emilia Bendeac