Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prima reacţie a Monicăi: Irinel va reuşi să mă omoare. M-a lăsat în stradă. Vezi replica lui!

Prima reacţie a Monicăi: Irinel va reuşi să mă omoare. M-a lăsat în stradă. Vezi replica lui!

Monica Columbeanu a trimis, miercuri, în România, o scrisoare deschisă, în care își exprimă opinia vizavi de scandalul provocat de omul de afaceri privind plecarea ei în Statele Unite. Aceasta susține că Irinel Columbeanu încearcă cu toate mijloacele disponibile să o distrugă și se declară dezamăgită iremediabil de acțiunile acestuia.

Iată conținutul scrisorii Monicăi Columbeanu:


"M-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil, nu pot să mai tac pentru că el mă va răni şi mai mult. Cred că va reuşi să mă omoare. Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred că există mamă care să nu îşi iubească copilul. Am nevoie de bani pentru a-mi creşte copilul. Trebuie să strâng bani ca să locuiesc într-o casă într-un loc sigur. Oare o mamă ar trebui judecată pentru că munceşte pentru a-i asigura fetiţei sale cele necesare? Tatăl ei mi-a luat toate resursele. M-a lăsat în stradă. Dacă i-ar păsa de Irina nu ar răni-o pe mama ei. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii, i-a transferat în contul lui, deşi erau munciţi de mine, m-a lăsat pe stradă. Noaptea am plecat din casă. M-a desfiinţat, mă denigrează şi inventează poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui. Poate Irina e mică, dar mai târziu va afla că tatăl ei a făcut orice să mă distrugă. Sunt o femeie normală, nu sunt aşa puternică cum e el, nu am bani şi nici relaţiile unui om de afaceri influent. Îl vreau în viaţa fetiţei mele, pentru că o iubesc prea mult şi vreau să aibă şi mamă, şi tată".

Conținutul acesteia a fost prezentat în cadrul emisiunii "Acces Direct", în prezența Ramonei Gabor.

Monica Columbeanu a trimis o scrisoare deschisă


Irinel Columbeanu
, prezent în platoul emisiunii "CanCan TV", difuzată de B1 TV, a luat această inițiativă în râs, spunând că nu înțelege dacă "scrisoarea trimisă cu porumbelul" este un extras din dosarul de divorț sau a fost trimisă astăzi.

Acesta a spus că anumite fragmente din această scrisoare îi sună cunoscut.

Reacția lui Irinel, la adresa scrisorii trimise de Monica
Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu,   Irina Columbeanu,   CanCan TV,   B1,   scrisoare deschisa,   Ramona Gabor,   reactie