Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Primele fotografii cu Alin Oprea și noua lui iubită. Medana i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă

Primele fotografii cu Alin Oprea și noua lui iubită. Medana i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă

Un articol de: Beatris Ionita - 20 Noi 2020, 12:14
Primele fotografii cu Alin Oprea și noua lui iubită. Medana i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Sursa Foto: Facebook Galerie foto (2) Monden

După ce a trecut printr-un divorț scandalos, care a pus căpăt unui mariaj de 22 de ani, Alin Oprea iubește din nou. Cântărețul a primit un mesaj de dragoste cu ocazia împlinirii a 49 ani, din partea iubitei mult mai tinere decât el, pe nume Medana. 

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, i-a transmis Medana, prin intermediul click.ro.

 

 

Relația dintre Alin Oprea și Medana este serioasă

 

Alin și Medana locuiesc într-un apartament închiriat, din cauza faptului că fosta soție i-a blocat artistului accesul la toată agoniseala de-o viața. Potrivit sursei citate, cei doi îndrăgostiți și-ar fi petrecut toată vara pe litoral. 

Bărbatul s-a confesat fostei soții despre această relație, chiar înainte de divorț. 

"La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu", a declarat artistul. Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

 

 

Cântărețul  s-a împăcat cu trecutul

 

Cu ocazia aniversării sale, Alin Oprea a postat și el un mesaj pe pagina de Facebook, în care a declarat că este împăcat cu trecut și în care le-a multumit celor care i-au rămas alături în momentele grele, dar și celor care i-au transmis gânduri bune. 

"Astăzi am oprit timpul în loc și m-am întins pe iarba anilor, să privesc cerul și să ascult doar chemarea inimii mele.
Azi, de ziua mea, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: experiențe, emoții, întâmplări care mi-au călit răbdarea, neprevăzutul care mi-a deschis noi orizonturi. Mulțumesc oamenilor care în timp au rămas lângă mine, dar și celor care au plecat sau au rămas în urmă.
Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru ca să îmi transmiteți o urare, un gând bun și o îmbrățișare"
, a scris Alin Oprea. 

Citeşte mai multe despre:   alin oprea