Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden PRIMELE IMAGINI cu noul nepot al lui Andrei Pleșu: "Cu voia lui Dumnezeu și cu mare bucurie, publicăm în avanpremieră..."

PRIMELE IMAGINI cu noul nepot al lui Andrei Pleșu: "Cu voia lui Dumnezeu și cu mare bucurie, publicăm în avanpremieră..."

Un articol de: - 04 Oct 2017, 10:01
PRIMELE IMAGINI cu noul nepot al lui Andrei Pleșu: "Cu voia lui Dumnezeu și cu mare bucurie, publicăm în avanpremieră..." Monden

Fericire maximă în familia lui Andrei Pleșu. Dacă la începutul anului, fiul său, Mihai, avea probleme mari în căsnicie, acum a anunțat că așteaptă un nou copil. E adevărat, că nu de la aceeași femeie.

Anunțul a fost cu atât mai surprinzător cu cât Mihai Pleșu se certase atât de rău cu soția sa, Sandra, încât nu își putea vedea întâiul născut, pe Ion Spiru, ajungând în instanță pentru a-și revendica drepturile paterne, scrie Wowbiz.

Zilele trecute, însă, Mihai a surprins pe absolut toată lumea postând două imagini de la ecograf cu ....viitorul lui baiat! "Cu voia lui Dumnezeu și cu mare bucurie, publicăm în avanpremieră imagini suprinse ecografic ale numitului Vladimir Pleșu-Pavlon, noul meu fiu. Să fie sănătos și fericit!", a scris Mihai.

Femeia care-l va face din nou tată pe băiatul lui Andrei Pleșu se numește Anca și are aceeași pasiune comună cu Mihai, tirul cu arcul. Următorul nepot al lui Andrei Pleșu este așteptat să se nască în primăvara anului viitor. 

Citeşte mai multe despre:   nepot