Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce frumoasă este Iris, fetița Nicoletei Cîrjan și a fostului Principe Nicolae. Copilul are acum 4 ani (GALERIE FOTO)

Ce frumoasă este Iris, fetița Nicoletei Cîrjan și a fostului Principe Nicolae. Copilul are acum 4 ani (GALERIE FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 22 Mai 2020, 16:50
Ce frumoasă este Iris, fetița Nicoletei Cîrjan și a fostului Principe Nicolae. Copilul are acum 4 ani (GALERIE FOTO) FOTO: Hepta.ro Galerie foto (2) Monden

Fostul principe Nicolae și Nicoleta Cîrjan au împreună o fetiță de 4 ani, pe nume Iris. Vestea sarcinii a stârnit un întreg scandal în 2016, când femeia a susținut că este însărcinată cu nepotul Regelui Mihai. Mai mult decât atât, acțiunile tânărului de la momentul respectiv au condus la pierderea titlului de „alterță regală”, dar și la excluderea din linia de moștenire a coroanei.

Fetița fostului Principe Nicolae a crescut mult, iar acum este o fetiță simpatică și drăgălașă, pe care mama ei o mai prezintă uneori fanilor, pe rețele de socializare. Iris trăiește în prezent alături de Nicoleta Cîrjan, cele două alegând să trăiască o viață liniștită, păstrând discreția și alegând să le arate fanilor doar momentele plăcute, pe rețelele de socializare.

 

Iris, copilul fostului Principe Nicolae alături de Nicoleta Cîrjan

 

În urmă cu patru ani, scandalul paternității l-a costat pe Principele Nicolae tritlul de „alteță regală”, iar Regele Mihai l-a exclus din linia de succesiune. La vremea respectivă, Nicoleta Cîrjan și fostul Principe Nicolae au avut o relație, în urma căreia a rezultat o fetiță, micuța Irirs.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani acum, a refuzat la momentul respectiv să o recunoască pe micuță, fiind convins că nu este copilul său. Nicolae a cerut un test de paternitate, pe care într-un final mama micuței a acceptat să îl facă, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Nicolae a anunțat evenimentele pe contul oficial de Facebook, menționând că își dorește ca fetiței sale și mamei ei să îi fie respectat dreptul la viață privată. Fostul Principe a menționat atunci că își va asuma responsabilitatea legală pentru fetița care urma să vină pe lume. „În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viață acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris la acea vreme fostul Principe Nicolae pe Facebook, potrivit Viva.ro.

 

Irirs, fetița fostului Principe Nicolae are acum 4 ani

 

Micuța este o frumusețe. Fetița Nicolaetei și a fostului Principe Nicolae are acum 4 ani și locuiește cu mama ei, informează sursa citată anterior. Femeie postează uneori imagini adorabile pe rețele de socializare, iar la cele mai recente fotografii, internauții au fost de părere că seamănă foarte bine cu Regina Ana.

 

Principele Nicolae s-a căsătorit în 2018

 

În 2018, la Sinaia, fostul Principe Nicolae și Alina Binder își uneau destinele. Nepotul Regelui Mihai și Alina au apărut pentru prima data în public în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orleans. Cei doi însă se pare că se s-ar fi cunoscut cu mai mult timp în urmă, în 2014, relatează Digi24.ro.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre ... De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, scria Nicholas Medforth-Mills la anunțarea logodnei. ”Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a scris fostul Principe Nicolae, odată cu marele anunț, potrivit sursei citate anterior.

Nunta reaglă a avut loc la Sinaia, la data de 30 septembrie. La ceremonie au participat mai mulți reprezentanți ai nobilimii europene, însă nu și membrii Casei Regale a României.

Citeşte mai multe despre:   principele nicolae,   alina binder,   Nicoleta Cirjan