Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre PRINȚESA DIANA: Suferea în mare taină de o BOALĂ GREA: Când își spunea RUGĂCIUNILE…

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre PRINȚESA DIANA: Suferea în mare taină de o BOALĂ GREA: Când își spunea RUGĂCIUNILE…

Un articol de: - 12 Apr 2018, 13:00
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre PRINȚESA DIANA: Suferea în mare taină de o BOALĂ GREA: Când își spunea RUGĂCIUNILE… Monden

Prințesa Diana a suferit în mare taină de o boală care i-a transformat mariajul regal într-un coșmar. Conform unei cărți biografice scrisă de istoricul Sally Bedell Smith, aceasta ar fi fost instabilă psihic și paranoică.

Sally susține că Diana era paranoică şi considera că membrii palatului încercau să o controleze, în timp ce prinţul Charles încă avea o aventură cu amanta sa Camilla.  De asemenea, istoricul a dezvăluit că la scurt timp după cea de-a doua repetiție pentru nuntă, prințesa Diana ar fi avut o criză de plâns în mașină. Ea obișnuia să verse lacrimi tot timpul și, ba mai mult, era impulsivă în timpul cinelor cu familia şi cu regina. Suferind de insomnie, dereglările alimentare ale prinţesei şi tendinţele de automutilare au început să devină tot mai vizibile, scrie a1.ro.

Autoarea mai dezvăluie că prințul Charles a încercat să-și liniștească soția, însă acesta s-a simțit nepuntiincios în fața emoțiilor sale puternice și a ieșirilor furtunoase.

Smith afirmă că Charles i-a spus verişoarei sale Pamela Hicks că prinţesa ”începea certurile cu el chiar şi atunci când îşi spunea rugăciunile. Aceasta îl lovea peste cap atunci când Charles îngenunchia.”

Citeşte mai multe despre:   Printesa Diana