Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prințul Charles: Kate este fiica pe care n-am avut-o niciodată. Suntem norocoși să o avem alături de noi

Prințul Charles: Kate este fiica pe care n-am avut-o niciodată. Suntem norocoși să o avem alături de noi

Într-un discurs ținut de Prinţul Charles la recepţia dată de regină la Palatul Buckingham, acesta a descris-o pe Kate ca pe fiica pe care nu a avut-o niciodată şi i-a urat bun venit în familia regală, informează Daily Mail.

Cuplul regal a participat la recepţia cu şampanie, găzduită de regina Elisabeta a II-a, alături de 650 de invitaţi.

În discursul ţinut cu această ocazie, Charles şi-a lăudat nora şi a spus că familia sa este "norocoasă" să o aibă, glumind totodată pe seama începutului de chelie al fiului său mai mare. Prințul Charles le-a mai urat tinerilor căsătoriţi o viaţă lungă şi fericită împreună.

Robert Acheson, fostul director al şcolii primare unde a învăţat Kate, un apropiat al familiei Middleton, a declarat că William "a vorbit foarte bine", dar Charles a fost cel care şi-a acoperit de laude nora, iar discursul său a fost unul emoţionant. "Cred că Kate va fi un model minunat. (...) A fost un copil adorabil, iar acum este o tânără adorabilă", a apreciat Acheson.

Susie Lea, o altă apropiată a familiei Middleton, a apreciat de asemenea impactul discursului lui Charles. "Prinţul de Wales a făcut câteva glume despre chelia lui şi cea a fiului său, spunând că trebuie să fie ereditară. (...) William a zâmbit amuzat, şi Kate părea de asemnea amuzată", a spus Lea.

După recepţie a avut loc petrecerea de nuntă de la Palatul Buckingham, cu 300 de invitaţi, care au sărbătorit alături de cuplul regal până sâmbătă dimineaţă.

Citeşte mai multe despre:   Printul Charles,   Kate Middleton,   Printul Wiliiam,   nunta regala