Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prințul Harry și Meghan Markle îi dau în judecată pe paparazzi. Aceștia au realizat o serie de fotografii cu fiul Ducilor de Sussex în mod ilegal

Prințul Harry și Meghan Markle îi dau în judecată pe paparazzi. Aceștia au realizat o serie de fotografii cu fiul Ducilor de Sussex în mod ilegal

Un articol de: Roxana Mirea - 25 Iul 2020, 12:11
Prințul Harry și Meghan Markle îi dau în judecată pe paparazzi. Aceștia au realizat o serie de fotografii cu fiul Ducilor de Sussex în mod ilegal Foto: NDTV.com Monden

Orice ar încerca să facă, Prințul Harry și Meghan Markle nu pot scăpa de atenția presei, dar mai ales a paparazzilor. De data aceasta, cei doi au intentat proces pentru a împiedica publicarea sau vânzarea unor fotografii cu fiul lor în vârstă de un an, Archie. Respectivele imagine au fost surprinse cu ajutorul unor drone și teleobiective, iar Meghan Markle și Prințul Harry susțin că li s-a violat spațul aerian al proprietății private din Los Angeles.

 

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată paparazzi

 

Prințul Harry și Meghan Markle au intentat proces pentru a împiedica publicarea sau vânzarea unor fotografii surprinse de paparazzi în care apare fiul lor, Archie. În respectivele imagine, Archie apare alături de Meghan Markle și de Prințul Harry. Părinții copilului au invocat așa-numita lege anti-paparazzi din California, care îi incriminează pe cei care violează spațiul aerian ale proprietăților private pentru a face fotografii, potrivit Elle.

Fotografii în cauză nu au fost încă identificați.

„Această acțiune în instanță vine ca răspuns la eforturile asidue și chiar șocante ale publicațiilor tabloide de a pătrunde în intimitatea unui copil de 14 luni, din dorința și responsabilitatea oricărui părinte de a face ceea ce e necesar pentru a-și proteja copiii de această nebunie”, se arată în plângerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Cei doi fosti duci de Sussex au construit un gard viu foarte înalt tocmai pentru a-i împiedica pe paparazzi să le violeze proprietatea și de a-i fotografia cu teleobiective chiar în casa lor. Motiv pentru care paparazzi au apelat la drone care le survolau propritatea si de trei ori pe zi. Ba mai mult, unii fotografi chiar au făcut găuri în gard pentru a-i putea surprinde cu camerele de fotografiat.

În respectiva plângere se mai arată că Meghan Markle și prințul Harry au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a se ține departe de lumina reflectoarelor, mai puțin atunci când este vorba despre munca lor. Cei doi doresc să continue cu munca lor, dar să aibă parte de o viață privată.

„Reclamanții au făcut tot ce le stă în putere să stea departe de lumina reflectoarelor, mai puțin când vine vorba de munca lor, pe care o consideră demnă de atenție. Aceștia vor să continue munca lor de impact public care e atât de importantă pentru ei, în timp ce au o viață privată, la care orice familie are dreptul”, se mai spune în plângerea intentată fotografilor.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

 

Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată mai multe tabloide

 

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat pe 1 octombrie 2019 că vor da în judecată Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday. În ultima publicație menționată a fost făcută publică o scrisoare pe care Meghan Markle i-o trimisese tatălui ei, Thomas Markle, potrivit Elle.

Pe lângă toate acestea, Ducii de Sussex nu i-au acuzat pe cei de la Mail on Sunday doar de faptul că au publicat un documente privat, ci și pentru că au editat conținutul scrisorii, prim omiterea de paragrafe, propoziții și chiar cuvinte, după cum însuși Prințul Harry a declarat.

„În plus, pe lângă publicarea acestui document privat, ei au omis special anumite paragrafe, propoziții specifice și chiar anumite cuvinte pentru a masca minciunile pe care le-au continuat timp de un an”, a afirmat Prințul Harry.

 

Citeşte mai multe despre:   Meghan Markle,   Printul Harry,   fotografii