Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prințul Harry și Meghan Markle și-au achiziționat propria lor casă. Unde s-au mutat cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle și-au achiziționat propria lor casă. Unde s-au mutat cei doi

Un articol de: Roxana Mirea - 13 Aug 2020, 08:38
Prințul Harry și Meghan Markle și-au achiziționat propria lor casă. Unde s-au mutat cei doi FOTO: Hepta.ro Monden

După ce au părăsit familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Vancouver, Canada, după care și-au îndreptat atenția spre Los Angeles, Statele Unite. Aici au fost găzduiți de mogulul Tyler Perry pe proprietatea acestuia din Beverly Ridge. Acum, Ducii de Sussex și-au achiziționat propria lor casă.

 

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Santa Barbara

 

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit în mod oficial proprietarii unei case. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat știrea pentru publicația ET.

„Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în în locuința lor familială în luna iulie a acestui an”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Cuplul a cumpărat o casă în Santa Barbara, iar surse din apropierea celor doi spun că „vor să-și creeze un cămin aici, în această comunitate liniștită, care e ferită de ochii curioșilor. Aici vor să-l crească pe Archie și să ducă o viață normală”.

Acum, Prințul Harry și Meghan Markle speră că li se va respecta intimitatea, având în vedere conflictele pe care le-au avut cu paparazzi și diverse tabloide.

Ducii de Sussex vor fi vecini cu mai multe persoane cunoscute precum Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julia Louis-Dreyfus, Drew Barrymore sau Ellen DeGeneres.

 UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Meghan Markle și Prințul Harry au crezut că vor scăpa de atenția presei

 

Ducii de Sussex au luat decizia de a renunța la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice și implicit de a renunța la îndatoririle regale pentru a începe o nouă viață, însă tot s-au aflat în atenția publicului, iar paparazzi ar fi făcut orice pentru a obține o poză cu ei doi.

Meghan Markle și Prințul Harry au crezut că după ce se vor renunța la viața în sânul familiei regale și se vor muta în Los Angeles, vor avea parte de mai multă intimitate. Expertul Katie Nicholl a declarat că cei doi „s-au înșelat amarnic” în a gândi că vor beneficia de mai multă intimitate.

„Cred că una dintre marile preocupări atunci când cuplul s-a mutat în Los Angeles a fost securitatea, cel puțin, cine urma să plătească pentru această securitate. Înțeleg că închiriază casa lui Syler Perry, care este însoțită de propria securitate. Unul dintre aspectele cheie pentru ei este ca sunt în centrul atenției. Aceștia atrag o atenție deosebită, iar preocuparea lor a fost întotdeauna modul în care își vor echilibra viața privată cu rolurile lor publice”, a declarat Katie Nicholl.

 

Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată mai multe tabloide

 

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat pe 1 octombrie 2019 că vor da în judecată Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday. În ultima publicație menționată a fost făcută publică o scrisoare pe care Meghan Markle i-o trimisese tatălui ei, Thomas Markle, potrivit Elle.

Pe lângă toate acestea, Ducii de Sussex nu i-au acuzat pe cei de la Mail on Sunday doar de faptul că au publicat un documente private, ci și pentru că au editat conținutul scrisorii, prim omiterea de paragrafe, propoziții și chiar cuvinte, după cum însuși Prințul Harry a declarat.

„În plus, pe lângă publicarea acestui document privat, ei au omis special anumite paragrafe, propoziții specifice și chiar anumite cuvinte pentru a masca minciunile pe care le-au continuat timp de un an”, a afirmat Prințul Harry.

 

Citeşte mai multe despre:   Meghan Markle,   Printul Harry