Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prințul William crede că rolul de tată i-a schimbat total viața

Prințul William crede că rolul de tată i-a schimbat total viața

Prinţul William a vorbit despre experienţa de a fi părinte şi cum rolul de tată i-a schimbat viaţa. În interviul filmat la Palatul Kensington şi acordat jurnalistului Max Foster de la CNN, William a glumit despre nopţile nedormite şi scutecele murdare pe care micuţul George le-a adus în viaţa lui.

Prinţul a catalogat totul drept o "experienţă incredibilă" şi a adăugat că soţia şi fiul sunt acum priorităţile lui în viaţă.

Prinţul William a rememorat cu emoţie momentul în care l-a prezentat mulţimii pe Prinţul George.

"Atât eu cât şi Catherine am fost atât de încântaţi în legătură cu George aşa că am fost cu adevărat încântaţi să-l arătăm oricui a vrut să-l vadă. Orice părinte ştie cu câtă bucurie aştepţi să te lauzi cu copilul tău, să susţii că e cel mai frumos sau cel mai cel. Este frumos că oamenii au vrut să-l vadă pe George, mă bucur doar că nu a plâns când l-am prezentat”, povestește prințul.

Întrebat de ce a decis să conducă el însuşi atunci când impreuna cu Ducesa au părăsit spitalul, prinţul William a răspuns imediat.

"Eu sunt o fire independentă. La fel şi Catherine şi Harry. Cu toţii am crescut diferit faţă de alte generaţii şi dacă simt că e ceva ce pot face singur, vreau să fac singur”, s-a justificat acesta.

Prinţul a adăugat că sentimentul de a fi tată este incredibil, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume şi că, deşi nu a trecut mult timp, percepe acum lucrurile diferit, iar Catherine şi George sunt priorităţile sale.

Proaspătul tată speră ca într-o zi fiul său să aibă aceeaşi pasiune pentru Africa precum el şi fratele său, Prinţul Harry.

Interviul face parte din documentarul "Prince William's Passion: New Hope, New Father " care va fi difuzat pe CNN pe 15 septembrie. Părţi din interviu au fost difuzate în cursul zilei.

Printul William, despre experienta de a fi tata
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Printul Wiliiam,   Kate Middleton