Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Prințul William, despre problemele mintale cu care se confruntă bărbații. „Este vorba despre a te simți îndeajuns de sigur pe tine încât să poți să recunoști că lucrurile nu merg grozav” (VIDEO)

Prințul William, despre problemele mintale cu care se confruntă bărbații. „Este vorba despre a te simți îndeajuns de sigur pe tine încât să poți să recunoști că lucrurile nu merg grozav” (VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 19 Mai 2020, 15:42
Prințul William, despre problemele mintale cu care se confruntă bărbații. „Este vorba despre a te simți îndeajuns de sigur pe tine încât să poți să recunoști că lucrurile nu merg grozav” (VIDEO) sursa Foto: captura de ecran / YouTube Monden

Prințul William a vorbit despre despre stigmatizarea cu care se confruntă bărbații din cauza bolilor mintale și despre rușinea pe care aceștia trebuie să o îndure. În data de 28 mai va avea premiera o nouă emisiune BBC cu numele „Football, Prince William and Our Mental Health”, care vine în ajutorul înlăturării unor stereotipuri.

 

„Nu trebuie să-ți fie rușine de sănătatea mintală”

 

În trailer-ul emisiunii, Ducele de Cambridge a vorbit despre stigmatizarea cu care se confruntă bărbații în contextul bolilor mintale, potrivit Elle.

Prințul William a vorbit cu sportivi prin videoconferință, dar și față în față.

„Nu trebuie să-ți fie rușine de sănătatea mintală, trebuie să fii capabil să o privești în ochi și să o gestionezi. Este vorba despre a te simți îndeajuns de sigur pe tine cât să poți să recunoști că lucrurile nu merg grozav. E OK să nu fii OK”, spune Prințul William în trailer.

De asemenea, unul dintre sportivii care au fost intervievați a adăugat faptul că: „Este binecunoscut faptul că bărbații spun întotdeauna `Da, sigur, sunt bine`”.

Emisiune este parte a inițiativei Heads Up, care face parte din Heads Together, o campanie de conștientizare a problemelor legate de sănătatea mintală desfășurată de Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry.  Prin urmare, acest nou proiect scoate la iveală povestea unor bărbați care se confruntă cu tulburări mintale.

„În viață, ca în fotbal, cu toții avem suișuri și coborâșuri. Cu toții ne simțim uneori anxioși sau stresați. În anumite momente, până și lucrurile mici pot deveni o bătaie de cap. Dar cu toții putem face în așa fel încât să schimbăm lucrurile”, a mai adăugat Prințul William în respectivul trailer.

Prințul William, despre problemele mintale cu care se confruntă bărbații

Atunci când s-a lansat campania pentru prima dată, în aprilie 2016, Kate Middleton că sănătatea mintală nu este mai puțin importantă.

„Sănătatea mintală e la fel de importantă ca cea fizică. Fiecare dintre noi putem să-i ajutăm pe ceilalți, ascultându-i și oferindu-le un sprijin”, spunea Ducesa de Cambridge în video-ul de lansare al campaniei.

 

Prințul Harry și Prințul William s-au împăcat

 

Prințul Harry și Prințul William au decis să îngroape securea războiului. Cei doi frați s-au îndepărtat unul de celălalt după ce Meghan Markle și Prințul Harry au luat hotărârea de a renunța la titlurile regale și de a se muta împreună cu fiul lor în vârstă de un an, Archie, în Statele Unite ale Americii.

În ultima vreme, mai multe evenimente din cadrul familiei regale britanice i-a apropiat pe Prințul Harry și Prințul William, cum ar fi faptul că tatăl lor, Prințul Charles, a fost infectat cu noul coronavirus, precum mai multe aniversări.

„Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum iar aceștia păstrează legătura la telefon”, a confirmat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Au avut nenumarate apeluri video împreună, au sărbătorit aniversările din familie, iar faptul că Prințul Charles nu s-a simțit bine i-a forțat pe cei doi să pună mâna pe telefon și să reia legătura”.

Pe lângă toate acestea, se crede că cei doi s-au certat și din cauza lui Kate Middleton și a lui Meghan Markle.

 

Citeşte mai multe despre:   Kate Middlenton,   Meghan Markle,   Printul Harry,   Printul Wiliiam