Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Probleme în PARADIS?! Radu Vâlcan: Nu mai pot...Ea nu a avut niciodată..

Probleme în PARADIS?! Radu Vâlcan: Nu mai pot...Ea nu a avut niciodată..

Un articol de: - 11 Mai 2017, 18:40
Monden

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt și părinți, având un băiețel de aproximativ un an.

Totuși, ca în orice cuplu, micile probleme există. Radu s-a plâns fanilor că nu mai suportă pasiunea Adelei pentru creme.

Actorul afirmă că nu mai are loc în cază, că se simte exclus și că nu știe ce să facă pentru a-și opri soția din a cumpăra uleiuri și flacoane cu cremă pe bazăd e plante.

Recent, acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de pasiunea incredibilă a Adelei de a-şi achiziţiona produse pe bază de plante.

”Nu mai pot cu uleiul de hamamelis, crema cu aloe şi extractul de jojoba. Când aud de argan pur şi simplu mă înfior.

M-aş ascunde în baie de frică, dar ce să vezi? Mă pândesc zeci de borcănaşe şi flacoane, mai mici sau mai mari, naturale şi nu prea, cu miros plăcut sau înţepător şi cu o întreagă grădină botanică pe etichetă.

V-aţi prins deja, nu? Practic, am fost expulzat din baie. Am loc de un parfum, un after-shave şi o spumă de ras. Că, la drept vorbind, la ce aş mai avea nevoie de altceva? Să cedez spaţiul meu cui are nevoie…

Dacă mergem în vacanţă pe undeva, nu există să nu găsească nu ştiu ce cremă cu extract de lotus, un şampon 100% natural cu miros oribil, dar pentru păr strălucitor şi un săpun ce aduce mult cu cel făcut de bunicii de la ţară, dar, chipurile!, miraculos pentru piele.

O văd cum aşteaptă câte o lună lansarea la crema aceea care îţi ia ridurile cu mâna, când ea n-a avut niciodată nici un rid. Sau cum stă câte 15 minute, ritualic, în fiecare sâmbătă, cu ceva iaurt şi castraveţi pe faţă, care, vezi Doamne, „rejuvenează” pielea. Păi cine, cine în afară de producătorii de cosmetice a mai folosit vreodată cuvântul ăsta: re-ju-ve-nea-ză?”, a explicat el pe blogul personal.

 
Loading...