Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Profeție APOCALIPTICĂ! În zorii zilei vor fi 28.109 morți. Se va întâmpla o URIAȘĂ TRAGEDIE

Profeție APOCALIPTICĂ! În zorii zilei vor fi 28.109 morți. Se va întâmpla o URIAȘĂ TRAGEDIE

Un articol de: B1.ro - 24 Iun 2019, 18:49
FOTO: pixabay.com Monden

Maria Ghiorghiu șochează România! Clarvăzătoarea din Carpați prevede o tragedie care se va lăsa cu peste 28.000 de morți.

„ În această dimineață în zori de zi,mă trezește un glas care spune ceva cutremurător.   Vedeam în fața ochilor închiși,un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus, era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat.  Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109.

MIHAELA RĂDULESCU S-A DAT DE GOL! O PRACTICA ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ CELEBRĂ! AȘA ÎȘI RACOLA CLIENȚII (GALERIE FOTO)

 Apoi ,aud glas care-mi spune așa: "Au murit 28.109 ." 

Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie.  Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune.  Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți.  Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința. 

DRAMA MOMENTULUI! GABRIEL COTABIȚĂ A PIERDUT LUPTA! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit.  Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva ( pe noi ca oameni ai acestei planete)de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 

 
 
 
Loading...