Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden PROFETII 2020. PROFEŢII Nostradamus 2020. Ce o să se întâmple cu noi, anul viitor

PROFETII 2020. PROFEŢII Nostradamus 2020. Ce o să se întâmple cu noi, anul viitor

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2019, 14:07
Monden

Nostradamus a decedat în urmă cu 453 de ani, dar, cu toate acestea, a făcut profeţii şi pentru 2020. Ba chiar pentru mai departe. Noi ne vom concentra însă pe ce se va întâmpla anul viitor.

Profețiile lui Nostradamus s-au adeverit până acum în proporție de 70 la sută. La început, și-a făcut cunoscute prezicerile printr-o serie de cărțulii modeste pe care a început să le publice din 1550. Dar, treptat, și-a pierdut total interesul pentru urmărirea condițiilor meteorologice și a fazelor lunii. 

 

PROFEŢII Nostradamus 2020 despre Romania 

 

Predicția marelui vizionar referitoare la România a fost că aceasta va fi prima țară cucerită de Rusia, stat în care, de altfel, va și începe cel de-al Treilea Război Mondial. Vor năvăli din Rusia, iar distrugătorul va ruina acel oraș. Iată ce a prezis Nostradamus pentru 2020: fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren. 

 

MĂCEL ÎN LUME! Începe al Treilea Război Mondial?! Profețiile APOCALIPTICE COMPLETE făcute de BABA VANGA s-au adeverit
 

Altfel, după unii cercetători, Nostradamus și-a prezis chiar propria moarte: Lângă bancă și pat voi fi găsit mort. După ce într-o seară a anunțat că nu va supraviețui nopții următoare, s-a stins într-un acces de gută și a fost găsit mort a doua dimineață în dormitor, lângă masa de lucru.
 

Citeşte mai multe despre:   Nostradamus,   profetii
 
Loading...