Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Profeţiile lui Găinuşă: „Moni se va împăca cu Pepe”

Profeţiile lui Găinuşă: „Moni se va împăca cu Pepe”

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au ajuns deja sub lupa reporterilor CanCan TV. Dacă primul a refuzat să comenteze pe marginea celor mai recente scandaluri din lumea mondenă, nu la fel a procedat şi cârcotaşul Găinuşă. După un mesaj de „încurajare” adresat reporterului CanCan TV, Mihai Găinuşă a fost de acord să facă o scurtă radiografie a divorţurilor dintre vedete în stilul său caracteristic.

„Ce-mi place mie la voi este că sunteţi o televiziune mobilă. Vă aflaţi oriunde”, a spus sarcastic cârcotaşul la vederea echipei CanCan TV.

Despre scandalurile mondene, Mihai Găinuşă susţine că „a apărut o nouă maşină de spălat cu public”, prin care vedetele îşi arată rufele murdare la televizor.

„Maşina de spălat cu public funcţionează cu aşa zise vedete, pseudo-vedete, care îşi scot din casă cam tot ce au ele prin dulapuri, rufe murdare în general şi şi le expun publicului. Asta e părerea mea, că se face o mare acţiune de spălare a rufelor în public”, a declara tMihai Găinuşă.

Cârcotaşuş a găsit şi soluţia pentru spălarea imaginii. Acesta prevede o împăcare istorică.

„Toată lumea se aşteaptă la despărţiri, dar nimeni nu se aşteaptă la împăcări. O să vedeţi la un moment dat că Moni se va împăca cu... Pepe!”, a spus Găinuşă.

Până la înfiriparea iubirii dintre Moni şi Pepe, Găinuşă ar mai vrea s-o vadă şi pe Oana Lis mireasă. „Ca să intrii într-o rochie de mireasă, tre’ să urmezi un anumit ritual. Să nu-i zic dietă, n-aş vrea să fiu răutăcios”, a comentat prezentatorul.

Între timp, Mihai Găinuşă se gândeşte să-şi deschidă şi o afacere ceva mai neconvențională. „Fac copii foarte frumoşi. Dacă este cineva interesat, chiar vreau  să deschid un serviciu de făcut copii în curând”, a mărturist cârcotaşul.

Găinuşă: Moni şi Pepe vor fi împreună

Citeşte mai multe despre:   Pepe,   CanCan TV,   public