Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Psihoterapeuta nudă Sarah White revoluţionează terapia tradiţională

Psihoterapeuta nudă Sarah White revoluţionează terapia tradiţională

Psihoterapeutul american Sarah White a revoluţionat terapia tradiţională printr-o nouă formă de tratament, şi anume terapia prin nuditate, care în opinia tinerei, le permite pacienţilor să fie sinceri şi deschişi, potrivit Huffington Post.

“Scopul este să le arăt pacienţilor că nu am nimic de ascuns şi să îi încurajez să fie cât mai sinceri”, a declarat White pentru Huffington Post. “Pe bărbaţi îi ajută să se concentreze atunci când văd o femeie dezbrăcată şi le permite să privească adânc în sine şi să spună cu sinceritate ce îi preocupă”, a adăugat terapeuta americană.

În timpul şedinţelor, tânăra Sarah White, în vârstă de 24 de ani, îşi da jos hainele pe măsură ce discuţia înaintează, însă între tânăra terapeută şi pacienţi nu există niciodată un contact fizic, care ar reprezenta o încălcare a codului etic. “Nu este ca şi când aş avea o relaţie cu vreunul din pacienţii mei”, a declarat White.

Această nouă metodă de terapie un mare interes, mai ales în rândul bărbaţilor. Fiecare primă şedinţă costă 150 de dolari şi începe cu un videoclip şi o discuţie prin mesaje scrise, mergând până la cunsultaţii în direct, al căror preţ este considerabil mai mare.


Terapeuta nudă, în timpul unei şedinţe

Citeşte mai multe despre:   dezbracat