Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pune o monedă de 50 de bani într-un colţ al camerei, iar viaţa ta se va schimba!

Pune o monedă de 50 de bani într-un colţ al camerei, iar viaţa ta se va schimba!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 08 Sep 2020, 13:30
Pune o monedă de 50 de bani într-un colţ al camerei, iar viaţa ta se va schimba! Monden

Deși mulți au auzit de domeniul Feng Shui, nu sunt mulți cei care cunosc unele detalii, trucuri, care pot aduce schimbări importante în casa și viața lor. Feng Shui este arta prin care oamenii pot aranja spațiul de la birou sau de acasă cu scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții.

 

Vorbim de zona banilor

 

Zona banilor, care se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii. Așadar, dacă dorești să afli colțul unde trebuie să pui moneda de 50 de bani, trebuie să intri pe ușă și să observi care este cel mai îndepărtat colț la stânga, acolo îți poți construi colțul banilor.

 

Cum funcționează?

 

Elementul Fenf Shui specific banilor este lemnul, dar o adeptă a numerologiei a încercat o metodă nouă care a dat rezultate în viața ei, ea a pus în acel colț o monedă care conținea cifra 5, deși poate fi și o bancnotă, nu contează.

 

De ce este atât de importantă cifra 5?

 Și-a anulat nunta, după ce a aflat un lucru TERIBIL despre partenerul său. În toți cei șapte ani de relație i-a ASCUNS asta

În numerologie, cinciul înseamnă strălucire, succes și bani, iar asocierea de elemente numerologice cu cele de Feng Shui funcționează foarte bine. Deși mulți nu cred așa ceva, tânăra a încercat acest truc și a spus că a funcționat perfect în viața ei, așa că te sfătuim să încerci și tu, nu ai nimic de pierdut! Apoi revino și spune-ne dacă a funcționat.

Citeşte mai multe despre:   bani