Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu, despre nunta Biancăi Drăgușanu: A fost o nuntă exact ca pentru tâmpiți. Acestei lucrături de prost gust și lui Victor Slav le dau maximum 1 an

Radu Banciu, despre nunta Biancăi Drăgușanu: A fost o nuntă exact ca pentru tâmpiți. Acestei lucrături de prost gust și lui Victor Slav le dau maximum 1 an

Jurnalistul Radu Banciu nu a putut trece cu vederea, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de dumincă seară, nunta „anului”, avându-i ca protagoniști pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Banciu a criticat atât ceremonia modestă ca preț, cât și rochia cu care vedeta se laudă că a fost cusută integral manual.

„Și mingile de fotbal sunt cusute manual în Pakistan. Meniul aprioric de fițe a costat 100 de euro, nimic interesant. A vrut Bianca să facă o afacere din această nuntă, dar nu i-a ieșit. De la 100.000 de euro cât spera să scoată de la o televiziune, a scăzut prețul la 10.000. A fost o nuntă exact ca pentru tâmpiți, societatea plânge în stradă, iar nouă ne lasă gura apă meniul acestei fete ieftine”, a spus Banciu.

Jurnalistul n-a rezistat să nu dea un pronostic pentru durata căsniciei celor doi.

„Bianca e o fată ieftină, o femeie săracă venită din județul Hunedoara, care a vrut să se sinucidă de mai multe ori, dar n-a băgat-o nimeni în seamă. Până la urmă a ajuns cea mai mediatizată femeie din România. Termenul de femeie este unul pretențios la ea, ea n-a fost niciodată o femeie, e doar o lucrătură de prost gust. E meritul națiunii că a descoperit-o și a făcut din ea un sex-simbol, deși se găseau destule proaste. Nu a fost de ajuns cu Monica Gabor, mai trebuia o vagaboantă care să ne cucerească inimile. Cât să le dăm ăstora doi... maximum maximorum un an. La anul, pe vremea asta, evident n-o să mai fie împreună”, a conchis Radu Banciu.

Radu Banciu comentează nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav
Embed:


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Bianca Dragusanu,   Victor Slav