Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: Mihaela Rădulescu e o analfabetă, o fufă fabuloasă (VIDEO)

Radu Banciu: Mihaela Rădulescu e o analfabetă, o fufă fabuloasă (VIDEO)

În emisiunea „Razii de noapte” de joi, a fost discutată noua carte a Mihaelei Rădulescu, „Întreabă-mă orice”. Coprezentatorul talk show-ului, Radu Banciu, a lansat un atac împotriva ei, considerând-o vinovată pentru procentul îngrijorător de mare de persoane inculte şi ignorante din ţara noastră.

Referitor la titlul creaţiei, Banciu a specificat că dacă ar întreba-o ceva pe scriitoare "ar fi numai după 1 noaptea”.

„Departe de mine să cred că Mihaela Rădulescu este o scriitoare. Părerea mea despre ea nu este pozitivă, ea nu este un exemplu de «Uite, fratilor, sa faceti asa!». Ea nu are la baza nimic. Ea s-a construit frumos, dar pe nimic. Voi aţi citit scrisoarea Mihaelei Rădulescu către Marius Tuca şi Jurnalul Naţional?! Când se plângea ea de această Românie imposibilă şi că ea trebuie să emigreze?! Stiţi câte greşeli de ortografie avea scrisoareai ei? Cam 40! Ei, citiţi-o şi dupa aia vorbim despre Mihaela Rădulescu. E o analfabetă care a ridicat nivelul de analfabetism al României! Dacă o scoatem la tablă acuma şi o punem să scrie ceva…”, a spus Radu Banciu.

Colegul lui Radu Naum a continuat criticile la adresa Mihaelei Rădulescu, comparând-o cu “fufele fabuloase” din showbizul românesc, unde le include şi pe Ramona Gabor şi pe Mihaela Borcea, fosta soţie a lui Cristi Borcea.

“Dacă o compari cu fetele astea care apar la noi la ştiri, nu e diferenţă absolut deloc. Care să fie diferenţa? În momentul de faţă, ea se învarte undeva între nişte localităţi pe care nu ştie să le citească de pe Coasta de Azur! Şi se laudă că a mâncat o salată de avocado cu piept de pui în subsolul blocului unde odată De Niro… Cam astea sunt amintirile ei de pe Coasta de Azur! E din acelaşi aluat cu Ramona Gabor. Pentru că Ramona e tot acolo, Mihaela Borcea e tot acolo şi o să ne trezim că toate aceste fufe fabuloase îşi vor face toate vacanţele între Cannes şi St. Ferran!”, a mai spus Radu Banciu.

 
Radu Banciu, despre Mihaela Rădulescu: E o analfabetă
Embed:

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Mihaela Radulescu