Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu prezintă Top 3 cretini care îți strică diminețile (VIDEO)

Radu Banciu prezintă Top 3 cretini care îți strică diminețile (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" difuzată de B1 TV, un articol despre Top 3 cretini care strică diminețile, articol din săptămânalul Cațavencii.

Acesta a relatat articolul citat, potrivit căruia cretinul numărul unu sunt cei cu tricoul mulat, burtă și picioare epilate.

"Top 3 cretini matinali, potrivit Cațavencii. Despre cei care ne strică diminețile înainte de șeful la serviciu. Primul, cretinul cu tricou mulat alb, se poartă doar dacă ai burtă, cap mic înfășurat în gușă, fund de femeie bătrână de la țară și picioare subțiri epilate. E gelat și se rade pe la tâmple", a spus Banciu.

Jurnalistul a vorbit și despre locurile 2 și 3, respectiv cretinul a cărui gură miroase pestilent și cretinul cu tatuaje chinezești pe brațe.

"Al doilea, cretinul care oftează și aruncă spre tine un abur pestilențial. Cretinul ăsta e de obicei trecut de 40 de ani și căldura scoate din el tot ce e mai rău. Al treilea, cretinul tatuat cu litere chinezești pe brațe. Mi-aș dori să lucrez la un salon de tatuaje și să scriu pe toți cretinii sunt un bou", a încheiat Radu Banciu.

Radu Banciu prezintă Top 3 cretini
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   B1