Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: „Puțini știu că Antonescu face parte din Clanul Căcărău, din localitatea tulceană Isaccea”

Radu Banciu: „Puțini știu că Antonescu face parte din Clanul Căcărău, din localitatea tulceană Isaccea”

Jurnalistul Radu Banciu a prezentat joi în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, un editorial din publicația regională Glasul Hunedoarei, în care se prezintă o biografie a a președintelui interimar Crin Antonescu, despre care se spune că aparține Clanului Căcărăilor, din localitatea tulceană Isaccea.

„În Isaccea lumea îl cunoaște ca fiind al lui Căcărău, puțini știu că ei sunt trecuți în acte ca Antonescu. Micuțul oraș dobrogean avea să-l dea lumii pe 21 septembrie 1959 de George Crin Laurențiu Antonescu și astfel o localitatea obscură de pe malul Dunării avea să intre în galeriile lumii”, se arată în editorialul semnat Ștefan Ciocan.

„De ce în biografia oficială a lui Crin de-a Căcărăilor nu apare nicio însemnare despre perioada petrecută în Isaccea este un mister, dar oricum dă bine ca orice președinte, fie și el interimar, să aibă o perioadă de mister în biografie”, se mai arată în articol.
 

Banciu: Crin Antonescu, din Clanul Căcărăilor
Embed: " />

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Crin Antonescu,   Stiri Isaccea