Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: Sexul zgomotos, fatal pentru muște. Liliecii mănâncă și musca și muscoiul în apogeul cuplării

Radu Banciu: Sexul zgomotos, fatal pentru muște. Liliecii mănâncă și musca și muscoiul în apogeul cuplării

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marți în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, un studiu realizat de cercetătorii germani cu privire la sexul pe care îl fac muștele și la ce pericole se expun ele în acele momente.

Astfel, oamenii de știință au descoperit că atunci când muștele fac sex, ele emit un zgomot foarte puternic, fatal pentru ele, întrucât este auzit de lilieci, care mănâncă ambii parteneri.

„Dacă nu vă vine să credeți, o să aflați acum. Oamenii de știință din Germania au studiat patru ani de zile, cât un mandat al lui Iliescu, muștele în timp ce fac sex. Când muștele fac un bâzâit mai tare înseamnă că au ajuns la apogeul cuplării între muscă și muscoi. Cercetătorii germani au stabilit că liliecii când aud acest zgomot înfulecă și musca și muscoiul, au o masă dublă. Patru ani niște oameni serioși din Germania, care se îmbrăcau la sacou, se duceau să se ocupe de muște și lilieci. Domnule Ponta nu ați putea să o întrebați pe Angela Merkel, când vă mai duceți pe la Berlin, dacă e chiar reală chestia asta?”, a spus Banciu.

Studiul s-a desfășurat în Marburg, Germania, și la el "au participat" 9.000 de muște.

„9.000 de muște au participat la acest test, adică ei nu au lucrat așa cu două muște de pe perete”, a mai spus Banciu.

Banciu: Când muștele fac sex, sunt mâncate de lilieci
Embed: